Gatiti cartea: Bibimbap Vegetarian
Reteta gatiti cartea: Bibimbap Vegetarian ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten și vegană servește 5 și costă $2.52 pe portie. O porție conține 361 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. 64 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, semințe de susan, sirop de malț coreean și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Bibimbap Vegetarian, Bibimbapul Ocazional Vegetarian, și Bibimbap Vegetarian cu tofu crocant și Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru spanac: aduceți aproximativ 1/4 inch apă la fiert într-o oală mare.
Adăugați spanacul, capacul și aburul până când frunzele sunt doar ofilite, aproximativ 2 minute. Transferați imediat într-o strecurătoare și clătiți cu apă rece. Strângeți apa din spanac.
Combinați cu uleiul de susan, usturoiul și sarea. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile și usturoiul și saut-ul până când ciupercile sunt limpezi și abia încep să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc. Se condimentează cu sare, se aruncă și se lasă deoparte.
Pentru morcovi: folosind aceeași tigaie, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați morcovii și saut-ul până când morcovii devin limpezi, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc. Se condimentează cu sare, se aruncă și se lasă deoparte.
Pentru servire: lingură 1 cană de orez în fiecare din cele 5 boluri de servire. Aranjați legumele fierte și castraveții răzuți deasupra orezului, împărțindu-le uniform. Puneți 1 linguriță de ulei de susan peste fiecare porție și treceți pasta de Chile condimentată pentru ca fiecare persoană să o adauge pe a sa.
Combinați toate ingredientele într-un castron mic. Se va păstra într-un recipient bine închis la frigider timp de aproximativ 1 săptămână.
Variație: puteți adăuga orice număr de alte legume la acest fel de mâncare, inclusiv germeni de soia, dovlecei, ferigă, salată mărunțită sau chiar germeni de daikon. Pentru a-l face mai elegant, acoperiți fiecare castron cu un ou prăjit.