Gatiti cartea: ananas cu susul în jos tort
O porție conține 437 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, Pan schmear, rom și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: tort de mure cu capul in jos, Gatiti cartea: tort de Mango cu capul in jos cu inghetata de busuioc, și Gatiti cartea: iaurt cu ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
În vasul unui mixer de stand prevăzut cu paleta, combinați untul, mierea, romul, zahărul brun și vanilia și bateți până se omogenizează și se amestecă bine.
Întindeți 1/3 cană de schmear pe fundul unei tigaie din silicon de 9 inci.
Se presară ușor cu sare. (Restul de schmear poate fi refrigerat până la 2 săptămâni sau congelat până la 1 lună; aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Tăiați partea de sus și de jos din ananas și tăiați coaja.
Tăiați ananasul pe lungime în sferturi și tăiați miezul din fiecare secțiune.
Tăiați fiecare bucată în felii groase de 1/8 inch. Începând de la perimetrul tigaiei, faceți un inel suprapus de felii de ananas cu partea curbată orientată spre exterior. Faceți un al doilea inel în interiorul primului, suprapunând feliile în direcția opusă, lucrând spre centrul tigaiei. Rezervați orice ananas suplimentar pentru o altă utilizare.
Cerneti faina si praful de copt impreuna; pus deoparte.
Puneți untul și zahărul în vasul unui mixer de suport prevăzut cu paleta și amestecați la viteză mică pentru a combina, apoi bateți la viteză medie timp de aproximativ 3 minute, până când sunt ușoare și cremoase, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar.
Adăugați ouăle pe rând, bătând până când primul este încorporat înainte de a adăuga al doilea și răzuind părțile laterale, după cum este necesar. Bateți în lapte.
Adăugați amestecul de făină în 3 loturi, bătând până se combină.
Se toarnă aluatul în tigaie și se întinde peste ananas.
Coaceți timp de 15 minute. Rotiți tigaia pentru o rumenire uniformă și coaceți încă 20 până la 25 de minute, până când un tester de tort sau o frigăruie de lemn introdusă în centrul tortului iese curat. Răciți tortul în tigaie pe un suport de răcire timp de 20 până la 30 de minute.
Rulați un cuțit în jurul marginilor tortului, răsturnați pe un platou de servire și serviți cald. (Tortul rămas poate fi păstrat la temperatura camerei până la 2 zile.)