Garam Masala somon ars cu unt de nucă de cocos-Curry

Garam Masala somon ars cu unt de nucă de cocos-Curry
Garam Masala somon ars cu unt de nucă de cocos-Curry necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 1168 calorii, 16g de proteine, și 117g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, unt, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Funcționează bine ca fel principal Indian. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ garam masala , cum să faci pudră punjabi garam masala acasă, Melissa Clark ' s arsed piept de rață cu Garam Masalan și struguri, și Garam Masala Pui Curry.

Instrucțiuni

1
Se toarnă vin alb, smântână și lapte de cocos într-o cratiță; condimentează cu pudră de curry. Aduceți la fierbere ușoară la foc mediu-mare, apoi reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când lichidul s-a redus la 1/2 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Când lichidul s-a redus, dați focul la minim și amestecați untul, câteva cuburi odată, până când tot untul s-a încorporat. Nu lăsați amestecul să fiarbă sau altfel se va separa. Când untul s-a încorporat, condimentați după gust cu sare și lăsați-l deoparte pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Încălziți uleiul într-o tigaie sotată la foc mediu-mare până începe să fumeze. În timp ce uleiul se încălzește, condimentați ușor ambele părți ale somonului cu garam masala și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Puneți somonul în uleiul fierbinte timp de 3 până la 4 minute pe o parte, apoi întoarceți-l și continuați să gătiți timp de 2 până la 3 minute până când ați terminat. Scurgeți scurt pe prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei, apoi serviți imediat cu sosul de unt curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista