Garam Masala somon ars cu unt de nucă de cocos-Curry
Garam Masala somon ars cu unt de nucă de cocos-Curry necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 1168 calorii, 16g de proteine, și 117g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, unt, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Funcționează bine ca fel principal Indian. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ garam masala , cum să faci pudră punjabi garam masala acasă, Melissa Clark ' s arsed piept de rață cu Garam Masalan și struguri, și Garam Masala Pui Curry.
Instrucțiuni
Se toarnă vin alb, smântână și lapte de cocos într-o cratiță; condimentează cu pudră de curry. Aduceți la fierbere ușoară la foc mediu-mare, apoi reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când lichidul s-a redus la 1/2 cană, aproximativ 10 minute.
Când lichidul s-a redus, dați focul la minim și amestecați untul, câteva cuburi odată, până când tot untul s-a încorporat. Nu lăsați amestecul să fiarbă sau altfel se va separa. Când untul s-a încorporat, condimentați după gust cu sare și lăsați-l deoparte pentru a se încălzi.
Încălziți uleiul într-o tigaie sotată la foc mediu-mare până începe să fumeze. În timp ce uleiul se încălzește, condimentați ușor ambele părți ale somonului cu garam masala și sare.
Puneți somonul în uleiul fierbinte timp de 3 până la 4 minute pe o parte, apoi întoarceți-l și continuați să gătiți timp de 2 până la 3 minute până când ați terminat. Scurgeți scurt pe prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei, apoi serviți imediat cu sosul de unt curry.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.