Garam Masala a frecat găina Cornish cu glazură de arțar-Tamarind

Garam Masala a frecat găina Cornish cu glazură de arțar-Tamarind
Garam Masala frecat Cornish găină cu arțar-Tamarind glazura ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 80g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1245 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, șalotă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca o marinată scumpă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Garam Masala a frecat găina Cornish cu glazură de arțar-Tamarind, garam masala , cum să faci pudră punjabi garam masala acasă, și Briose Garam Masala cu glazură portocalie (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Condimentează găina întreagă cu sare, inclusiv cavitatea. Împingeți aripile înapoi și frecați garam masala peste întreaga găină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Aripi De PuiAripi De Pui
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Așezați pe un suport de copt ușor uns peste o foaie de copt și coaceți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Periați cu o parte din glazură și reduceți focul la 375 de grade F și continuați să coaceți până când este gătit, cu aproximativ 10 până la 15 minute mai mult sau până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a piciorului înregistrează 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5
Scoateți din cuptor, periați cu glazura rămasă și lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire. Alternativ, puteți arde găinile într-o tigaie de sote sigură la cuptor la foc mediu-mare și apoi transferați tigaia în cuptor pentru a termina de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați șalotă și ghimbir și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
GhimbirGhimbir
8
Adăugați fulgi de chili roșii și gătiți timp de 30 de secunde. Se amestecă bulionul de pui și boabele de piper și se gătește până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Stoc De PuiStoc De Pui
Boabe De PiperBoabe De Piper
9
Bateți siropul de arțar și pasta de tamarind și gătiți timp de 15 minute sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei înainte de utilizare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc Blend. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista