Galete De Hrișcă Cu Somon, Capere Și Mărar

Galete De Hrișcă Cu Somon, Capere Și Mărar
Galetele de hrișcă cu somon, capere și mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 416 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $6.57 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de file de somon, clătite de bază de hrișcă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon Fiert Cu Mărar Și Capere, Somon proaspăt cu mărar și capere, și Somon Afumat Se Înmoaie Cu Mărar, Lămâie Și Capere.

Instrucțiuni

1
Scor partea carne de file de somon la intervale de 1 1/2 inch 1/2 inch adâncime în crisscross model; se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
File De SomonFile De Somon
2
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați somon, cu pielea în jos. Gatiti pana cand pielea se rumeneste usor, 3 minute. Întoarceți somonul și gătiți parțial până se încălzește, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Transferați pe placă.
5
Tăiați somonul, inclusiv pielea, în bucăți de 1/2 inch; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6
Încălziți aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați 1 lingură de unt, ceapă verde și 2/3 de somon afumat. Saut 2 minute; adăugați somon rezervat. Aruncați până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
8
Se ia de pe foc; adăugați suc de lămâie, capere și mărar tocat. Se condimentează cu sare și piper.Topiți 1 linguriță de unt în tigaie medie la foc mediu. Lucrând cu 1 crep odată, adăugați în tigaie și încălziți. Puneți 1/8 din amestecul de somon pe treimea inferioară a fiecărei crepe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Rulați și așezați pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Garnisiți cu somon afumat rezervat și crenguțe de mărar. Repetați cu untul rămas, crepele și somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
CrepeCrepe
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista