Galete De Hrișcă Cu Somon, Capere Și Mărar

Galetele de hrișcă cu somon, capere și mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 416 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $6.57 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de file de somon, clătite de bază de hrișcă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon Fiert Cu Mărar Și Capere, Somon proaspăt cu mărar și capere, și Somon Afumat Se Înmoaie Cu Mărar, Lămâie Și Capere.
Instrucțiuni
Scor partea carne de file de somon la intervale de 1 1/2 inch 1/2 inch adâncime în crisscross model; se presara cu sare si piper.
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați somon, cu pielea în jos. Gatiti pana cand pielea se rumeneste usor, 3 minute. Întoarceți somonul și gătiți parțial până se încălzește, 2 până la 3 minute.
Tăiați somonul, inclusiv pielea, în bucăți de 1/2 inch; rece.
Încălziți aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de unt, ceapă verde și 2/3 de somon afumat. Saut 2 minute; adăugați somon rezervat. Aruncați până se încălzește.
Se ia de pe foc; adăugați suc de lămâie, capere și mărar tocat. Se condimentează cu sare și piper.Topiți 1 linguriță de unt în tigaie medie la foc mediu. Lucrând cu 1 crep odată, adăugați în tigaie și încălziți. Puneți 1/8 din amestecul de somon pe treimea inferioară a fiecărei crepe.
Rulați și așezați pe farfurie.
Garnisiți cu somon afumat rezervat și crenguțe de mărar. Repetați cu untul rămas, crepele și somonul.