Galben Squash Gratin

Galben Squash Gratin
Gratinul Galben de dovlecei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 224 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de ouă, brânză elvețiană, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovlecei Și Dovlecei Galbeni Gratinați, Dovlecei Și Dovlecei Galbeni Gratinați, și Gratin de tigaie cu dovlecei și dovlecei galbeni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adauga ceapa, si saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Adăugați squash; saut 7 minute sau doar pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
6
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjel, sare, cimbru și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați orez, Gruyre și ouă în amestecul de dovlecei, amestecând până se combină bine. Puneți amestecul de dovlecei într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile fine măsoară 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Combinați pesmetul, parmezanul și untul, aruncând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
10
Presărați amestecul de pesmet peste amestecul de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
11
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când toppingul este ușor rumenit și umplutura este setată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista