Fără Cookie-Uri Curcubeu De Migdale
Nu există Cookie-uri curcubeu de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 118 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână nuci de macadamia, ciocolată, conserve de zmeură și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort Curcubeu Cu Migdale, Rainbow Bowls W / sos de migdale-ghimbir, și Rainbow Bowls W / sos de migdale-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191° și aliniați trei tigăi metalice pătrate de 9 inci cu folie antiaderentă. Dacă aveți doar una sau două tigăi, folosiți doar ceea ce aveți și coaceți fiecare strat separat. Aluatul poate sta câteva minute.
Așezați nucile într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până la sol.
Adăugați zahărul cofetarilor și albușul de ou; acoperiți și procesați până blended.In un castron mare, bateți ouăle și zahărul la viteză mare timp de 2-3 minute sau până când sunt groase și de culoare lămâie. Bateți treptat în amestecul de nuci măcinate, apoi untul topit, vanilia și sarea.
Adăugați făina și amestecați cu mâna până se amestecă. Ar trebui să aveți aproximativ 33 oz de aluat în greutate.Împărțiți aluatul în treimi – dacă aveți un cântar, fiecare porție ar trebui să cântărească 11 oz. Se amestecă colorantul alimentar roșu într-o porție de aluat; se amestecă colorantul alimentar verde într-o altă porție. Lăsați aluatul rămas simplu (sau adăugați puțin galben).
Coaceți timp de 12 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată și marginile încep să se rumenească. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Așezați stratul roșu pe o foaie mare de folie alimentară și întindeți cu conserve de zmeură. Se acoperă cu strat simplu, apoi se întinde strat simplu cu conserve de caise.
Adăugați strat verde; apăsați ușor în jos. Înfășurați teancul răcit de prăjituri în folie alimentară și puneți-l la congelator pentru câteva ore sau până când este înghețat. Puteți păstra prăjiturile înghețate până la o lună dacă le înfășurați bine.Când sunteți gata de scufundare, tăiați părțile stângi și drepte ale pătratului cu un cuțit de bucătar. Lăsați părțile de sus și de jos raggedy.
Tăiați pătratul în jumătate orizontal, apoi tăiați fiecare jumătate în 6 dreptunghiuri, astfel încât să aveți 12 dreptunghiuri de dimensiuni egale cu capete raggedy. Pentru bare mai largi, tăiați 10 dreptunghiuri.Puneți toate bețișoarele de tort congelate înapoi în tigaie și păstrați-le în congelator în timp ce pregătiți ciocolata de scufundare.Pregătiți o foaie de copt acoperită cu pergament și puțină cameră suplimentară în frigider.Topiți 3 oz de unt (6 linguri) de unt într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde.
Adăugați 6 oz de ciocolată semi-dulce sau 60% cacao. Amestecați bine, apoi cuptorul cu microunde la 50% putere amestecând la intervale de 30 de secunde până când ciocolata dvs. este strălucitoare și subțire.
Scoateți bețișoarele de tort înghețate din congelator și țineți-le de un capăt zdrențuit, înmuiați cât puteți în ciocolată, lăsând-o să cadă înapoi în castron. Puneți bățul scufundat pe pergament. Faceți acest lucru până când toată ciocolata a dispărut, apoi repetați procedura de topire topind untul, adăugând mai multă ciocolată etc. Continuați până când toate bețele sunt scufundate. Se răcește până se fixează.Înainte de servire, trageți bețișoarele din frigider. Tăiați capetele zdrențuite și tăiați fiecare băț în aproximativ 3 cuburi frumoase.