Făină Focaccia din ' făină, de asemenea
Rețeta făină Focaccia din ' făină, de asemenea, ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 5 ore. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 406 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, ulei de măsline, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o pâine. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Focaccia făinii, Făină Rajgira Burfi-făină de amarant Burfi-Raksha Bandhan s, și Pâine De Porumb Fără Făină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul mixerului, combinați 1 1/2 căni (360 ml) apă călduță și drojdia și lăsați să stea timp de 20 până la 30 de secunde pentru a permite drojdiei să se dizolve și să se activeze. Aruncați făina universală, făina de pâine, zahărul și sarea în apă. Porniți cu grijă mixerul la viteză mică și amestecați timp de aproximativ 10 secunde. (Pentru a împiedica făina să zboare din vas, porniți și opriți mixerul de mai multe ori până când făina este amestecată în lichid, apoi mențineți-o la viteză mică.) Când aluatul încă arată ciudat, stropiți în uleiul de măsline, îndreptându-l de-a lungul părții laterale a bolului pentru a-l împiedica să stropească și să facă mizerie.
Cu mixerul încă la viteză mică, frământați aluatul timp de 4 până la 5 minute sau până când este neted și suplu. Aluatul trebuie să fie oarecum lipicios, dar totuși neted și să aibă o textură elastică, elastică. (Dacă este mult mai rigid decât acesta, amestecați 1 până la 2 linguri de apă; dacă este mult mai slab decât acesta, amestecați în 2 până la 3 linguri de făină universală.)
Ungeți ușor un castron mare.
Transferați aluatul în vasul uns cu ulei, acoperiți cu o bucată de folie de plastic unsă sau o cârpă umedă fără scame și puneți-o într-o zonă caldă, fără curenți (78 de la 82 de la 82 de la 25 de la 27 de la 27 de la C), timp de 2 până la 3 ore. O zonă lângă aragaz sau în cuptor cu doar lumina cuptorului aprinsă este bună. Aluatul ar trebui să crească până când este aproximativ dublu în vrac. (Aceasta se numește verificarea aluatului.)
Odată ce aluatul a crescut, făinați-vă mâinile și suprafața de lucru și întoarceți aluatul pe suprafața de lucru. Apăsați aluatul într-un pătrat de 8 inci (20 cm) și pliați marginea superioară a pătratului până în centrul aluatului. Îndoiți fundul pătratului până în centrul aluatului și apăsați ferm cusătura cu degetele. Acum pliați partea dreaptă a pătratului în centru și partea stângă în centru și apăsați din nou cusătura ferm. Întoarceți aluatul, cu cusătura în jos și modelați aluatul cu o mișcare de înfășurare, astfel încât să fie de aproximativ 6 inci (15 cm) pătrat.
Transferați aluatul pe foaia de copt pregătită, făinați Generos partea superioară a aluatului, apoi acoperiți aluatul ușor, dar complet, cu o cârpă umedă fără scame sau o bucată de folie de plastic.
Așezați într-o zonă caldă (78-82-25-27-C)) timp de încă o oră sau până când aluatul crește puțin și devine pufos și pernă. (Aceasta este dovada, din nou.)
Preîncălziți cuptorul la 400 cm.F (200 cm. C) și așezați un suport în centrul cuptorului.
Se presară foaia de copt cu făina de porumb și se lasă deoparte.
Când aluatul este gata, scoateți cârpa sau folia de plastic. Folosind toate cele zece degete, apăsați și împingeți și alungiți aluatul de trei sau patru ori pe lungimea sa, astfel încât să îl apăsați și să îl întindeți într-un buștean aproape pătrat, care are aproximativ 10 inci (25 cm) lungime, 8 inci (20 cm) lățime și aproximativ 2 inci (5 cm) înălțime.
Coaceți timp de 35 până la 45 de minute sau până când se rumenesc complet în partea de sus și de jos. Ridicați pâinea și asigurați-vă că partea inferioară este rumenită înainte de a o scoate din cuptor, altfel veți ajunge cu o pâine umedă.
Lăsați să se răcească pe tigaie pe o grătar timp de aproximativ 30 de minute, sau până când este suficient de rece pentru a fi manevrat, apoi tăiați în felii de 3/4 inch (2 cm) grosime pentru sandvișuri. Pâinea focaccia se va păstra într-o pungă de hârtie închisă la temperatura camerei timp de până la 3 zile sau înfășurată strâns în două straturi de folie de plastic în congelator timp de până la 2 săptămâni. Dacă folosiți pâine veche de o zi păstrată la temperatura camerei, vă sugerez să o prăjiți într-un prăjitor de pâine pentru a o reîmprospăta. Dacă folosiți pâine care a fost congelată anterior, dezghețați-o la temperatura camerei timp de 3 până la 4 ore și apoi reîmprospătați-o într-un cuptor de 300 de litri F (150 de litri C) timp de aproximativ 5 minute.