Făină De Porumb Crocantă-Vafe Cu Slănină

Făină De Porumb Crocantă-Vafe Cu Slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați vafe crocante de făină de porumb-slănină. O porție conține 514 calorii, 13g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, slănină, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vafe din făină de porumb cu slănină și Cheddar, Brânză De Capră Cu Aromă De Smochine, Făină De Porumb Și Vafe De Slănină, și Vafe din plante din făină de porumb cu ouă prăjite și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina in tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați pe prosoape de hârtie. Crumble bacon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Bateti faina si urmatoarele 3 ingrediente intr-un bol mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți zeama, ouăle și 3 linguri de sirop de arțar într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Lapte BătutLapte Bătut
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați amestecul de zară la ingredientele uscate; se amestecă până se omogenizează. Îndoiți în 1/4 cană de unt topit și slănină mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
6
Preîncălziți fierul de vafe (foc mediu). Periați ușor fierul de vafe cu unt topit sau pulverizați cu spray antiaderent. Lucrând în loturi, bateți lingura pe fierul de vafe fierbinte, răspândindu-se uniform pe grilă. Închideți fierul de vafe și gătiți până când vafa este maro, crocantă și setată, aproximativ 6 minute, în funcție de tipul de fier de vafe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
7
Transferați vafele în farfurii.
8
Se servește cu sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista