Făină De Porumb Crocantă-Vafe Cu Slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați vafe crocante de făină de porumb-slănină. O porție conține 514 calorii, 13g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, slănină, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vafe din făină de porumb cu slănină și Cheddar, Brânză De Capră Cu Aromă De Smochine, Făină De Porumb Și Vafe De Slănină, și Vafe din plante din făină de porumb cu ouă prăjite și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina in tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 6 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie. Crumble bacon.
Bateti faina si urmatoarele 3 ingrediente intr-un bol mare pentru a amesteca.
Bateți zeama, ouăle și 3 linguri de sirop de arțar într-un castron mediu pentru a amesteca.
Adăugați amestecul de zară la ingredientele uscate; se amestecă până se omogenizează. Îndoiți în 1/4 cană de unt topit și slănină mărunțită.
Preîncălziți fierul de vafe (foc mediu). Periați ușor fierul de vafe cu unt topit sau pulverizați cu spray antiaderent. Lucrând în loturi, bateți lingura pe fierul de vafe fierbinte, răspândindu-se uniform pe grilă. Închideți fierul de vafe și gătiți până când vafa este maro, crocantă și setată, aproximativ 6 minute, în funcție de tipul de fier de vafe.
Transferați vafele în farfurii.
Se servește cu sirop de arțar.