Fusilli cu ardei roșii prăjiți, feta și pansament cu ierburi

Fusilli cu ardei roșii prăjiți, feta și pansament cu ierburi
Fusilli cu ardei roșii prăjiți, feta și pansament cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 441 calorii. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți suc de lămâie, ulei de măsline, ardei prăjiți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de plante cu Feta, ardei roșii prăjiți și nuci prăjite, Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinăm, și Paste cu ierburi mixte cu ardei grași roșii și Feta.

Instrucțiuni

1
Puneți toate ingredientele într-un borcan. Închideți bine capacul și agitați până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2
Într-o oală mare cu apă ușor sărată, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului. În timp ce pastele se gătesc, înmuiați ceapa roșie în apă cu gheață pentru a-i înmuia aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți pastele fierte și puneți-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se scurge ceapa și se usucă, se adaugă la paste,
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Adăugați pansament, măsline, ardei și feta la pastele calde și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
6
Serviți la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista