Fusilli alla Caprese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fusilli alla Caprese. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 428 calorii. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper, mozzarella, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ravioli Alla Caprese, Spaghetti alla Caprese, și Cina in seara asta: scoici de mare alla Caprese.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți pastele într-un bol mare și rezervați 1/2 cană din lichidul de gătit.
Într-o tigaie medie se încălzește uleiul de măsline la foc mediu.
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșiile, sarea și piperul. Pe măsură ce roșiile se gătesc și se înmoaie, zdrobiți-le cu o furculiță. Continuați să gătiți până când roșiile fac un sos în stil gros, aproximativ 4 minute.
Transferați sosul de roșii în castron cu pastele. Aruncați pentru a combina.
Adăugați frunzele de busuioc și mozzarella. Se amestecă pentru a combina.
Adăugați apa de paste rezervată, 1/4 cană la un moment dat, până când pastele sunt umede.