Fursecuri umplute cu smochine: Cuccidati italian

Fursecuri umplute cu smochine: Cuccidati italian
Niciodată nu poți avea prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă prăjiturile umplute cu smochine: Cuccidati italian. O porție conține 146 de calorii, 2 g de proteine și 5 g de grăsimi. Această rețetă servește 60 și costă 75 de cenți per porție. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați scorțișoară măcinată, bucăți de nucă, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu un scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați CUCCIDATI (biscuiți italieni cu smochine), biscuiți italieni cu smochine și biscuiți italieni cu smochine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți umplutura: într-un castron, combinați smochinele cu 4 linguri de coniac și lăsați la macerat peste noapte sau până la 4 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ouă (1 Batut Cu 1 Linguriță De Apă, Pentru A Face O Spălare De Ouă)3 Ouă (1 Batut Cu 1 Linguriță De Apă, Pentru A Face O Spălare De Ouă)
Ouă (1 Batut Cu 1 Linguriță De Apă, Pentru A Face O Spălare De Ouă)Ouă (1 Batut Cu 1 Linguriță De Apă, Pentru A Face O Spălare De Ouă)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu 1 Lingurita De Apa, Pentru A Face O Spalare De Ou)Cu 1 Lingurita De Apa, Pentru A Face O Spalare De Ou)
2
Într-un robot de bucătărie, combinați smochinele înmuiate, restul de 2 linguri de coniac și toate ingredientele de umplutură rămase. Procesați până se toacă și se combină bine. (Ca alternativă, treceți toate ingredientele printr-o mașină de tocat carne. Unele italiene își aduc ingredientele de umplutură la măcelar și îl pun pe el să le macine.) Păstrați la rece până sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
Coaja De Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)Coaja De Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
3
Preparați aluatul: într-un robot de bucătărie, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea și pulsul pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De 1 Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)Coaja De 1 Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
Coaja De Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)Coaja De Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Uncii De Citron Sau Ananas Confiat2 Uncii De Citron Sau Ananas Confiat
4
Adăugați untul și pulsați până arată ca firimituri fine. Într-un castron mic, amestecați cele 2 ouă și laptele. În timp ce motorul funcționează, turnați lichidul prin tubul de alimentare până când se combină și se formează un aluat. Formați aluatul într-un disc și lăsați-l la rece 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Citron Sau Ananas ConfiatCitron Sau Ananas Confiat
PunctePuncte
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
Echipamente pe care le vei folosi
PunctePuncte
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
5
Pe o suprafață de lucru cu făină, întindeți aluatul cu o grosime de 1/8 inch. Cu un cuțit ascuțit sau un tăietor de pizza, tăiați bucăți mari (lungime de 3 inci) în formă de migdale din aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
PunctePuncte
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Transferați bucățile într-o tavă; apoi se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Pentru a forma prăjiturile, pregătiți umplutura, bucățile de aluat răcite, spălarea ouălor cu o perie de patiserie și un cuțit ascuțit. Vopsiți marginile bucăților de aluat cu spălat de ouă și puneți 1 linguriță de umplutură în formă de oval în mijlocul jumătății de bucăți. Acoperiți fiecare cu o a doua bucată de aluat și prindeți cu grijă marginile împreună pentru a sigila. Tăiați excesul de aluat de pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
8
Faceți ca fiecare pachet de aluat să arate ca o pasăre sau un pește, modelând și tăind linii decorative. Puteți despica un capăt pentru a arăta ca o coadă, puteți sculpta șiruri de linii pentru a arăta ca pene sau aripioare, puteți tăia o linie curbă pentru branhii sau deschiderea ciocului și o gaură pentru ochi. (Există multe forme diferite în care sunt făcute, cum ar fi coroane, papuci și semilune.) Răciți prăjiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Ungeți fursecurile cu spălarea de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
(Keebler)(Keebler)
11
Coaceți fursecurile până devin ușor aurii, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Între timp, faceți glazura: într-un castron, amestecați toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
13
Aruncați fursecurile cu glazura cât sunt încă fierbinți și stropiți-le cu stropii colorați sau lăsați-le simple. Glazura face ca prăjiturile să arate ca porțelan când sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi ColorateStropi Colorate
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde

Ingrediente

1(poate fi sau trece)piersicile proaspete sau congelate tăiate feliipiersicile proaspete sau congelate tăiate felii125Nuci de orice fel (tocate)whole, blanched almonds, toastedwhole, blanched almonds, toasted6(iarnă)2 vârfuri de cuișoare măcinate2 vârfuri de cuișoare măcinate8(iarnă)unt, răcit și tăiat în bucăți miciunt, răcit și tăiat în bucăți mici120Nuci de orice fel (tocate)zahăr cofetarizahăr cofetari57Nuci de orice fel (tocate)datedate57Nuci de orice fel (tocate)cireșe uscatecireșe uscate227Nuci de orice fel (tocate)smochine uscate, tocatesmochine uscate, tocate3eggs (1 whisked with 1 teaspoon water, to make an egg wash)eggs (1 whisked with 1 teaspoon water, to make an egg wash)313Nuci de orice fel (tocate)făină universalăfăină universală1(poate fi sau trece)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată2pinchescuișoare de pământcuișoare de pământ0(poate fi sau trece)nucșoară măcinatănucșoară măcinată227Nuci de orice fel (tocate)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1Rind of lemon (remove any white pith)Rind of lemon (remove any white pith)616 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos1Rind of orange (remove any white pith)Rind of orange (remove any white pith)57Nuci de orice fel (tocate)citron or candied pineapplecitron or candied pineapple57Nuci de orice fel (tocate)1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)67Nuci de orice fel (tocate)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde1(poate fi sau trece)6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier117Nuci de orice fel (tocate)bucăți de nuc, prăjitebucăți de nuc, prăjite60Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăColored sprinkles, or small dotsColored sprinkles, or small dots60Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăColored sprinkles, or small dotsColored sprinkles, or small dots60Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăColored sprinkles, or small dotsColored sprinkles, or small dots

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista