Fursecuri subțiri și crocante cu ciocolată cu unt de migdale

Cookie-urile subțiri și crocante cu ciocolată cu unt de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 18. O porție conține 195 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt de migdale obișnuit, ou, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fursecuri de ovăz cu unt de migdale sărate subțiri și crocante, Fursecuri subțiri și crocante cu ciocolată, și Fursecuri subțiri și crocante cu ciocolată.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță. Când untul este topit, adăugați făina treptat și amestecați, acoperindu-l cu unt. Setați timpul timp de 3 minute și gătiți amestecul de unt și făină în cratiță timp de 3 minute, amestecând aproape constant pentru a nu se arde. Nu sunt sigur că va arde ușor, dar am continuat să-l mișc în cratiță pentru orice eventualitate. După 3 minute, va deveni scraggly.
Transferați amestecul de făină / unt într-un castron și lăsați-l să se răcească complet. Acest lucru va dura cel puțin o jumătate de oră – poate mai mult. Trebuie să se răcească. Puteți să-l înșelați și să-l aruncați la frigider după ce s-a răcit la temperatura camerei timp de 30 de minute.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați câteva foi de biscuiți cu hârtie pergament.
Combinați zahărul granulat, zahărul brun închis, untul de migdale, bicarbonatul de sodiu, sarea și vanilia în robotul de bucătărie. Procesați până când este neted și cremos.
Adăugați cele două linguri de ou și procesați până când oul este amestecat – nu uitați să răzuiți părțile laterale ale bolului.
Adăugați faux-rouxul răcit (amestec de unt/făină) și pulsați până se amestecă.
Transferați într-un castron. Dacă lăsați faux-roux-ul să se răcească, aluatul dvs. ar trebui să fie suficient de rece pentru a adăuga chipsurile de ciocolată. Dacă nu, va trebui să o lăsați să se răcească mai mult, astfel încât să nu topiți ciocolata.
Adăugați chipsurile de ciocolată în amestec. Eu folosesc foarte mult! Aluatul va fi urât și un fel de curs/granulat/gras/strălucitor. Ar trebui să fie suficient de gros pentru a cădea cu lingurițe rotunjite pe foaia de prăjituri, dar dacă pare prea lipicioasă, răciți-o timp de 30 de minute.Aruncați lingurițe bine rotunjite de aluat pe foile de prăjituri, distanțându-se la aproximativ 2 cm până la 3 inci.
Coaceți prăjiturile timp de 10-12 minute sau până când marginile devin maro auriu intens. Se răcește pe foile de prăjituri timp de aproximativ 5 minute, apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci și a fi clare.