Fursecuri subțiri și crocante cu ciocolată cu unt de migdale

Fursecuri subțiri și crocante cu ciocolată cu unt de migdale
Cookie-urile subțiri și crocante cu ciocolată cu unt de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 18. O porție conține 195 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt de migdale obișnuit, ou, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fursecuri de ovăz cu unt de migdale sărate subțiri și crocante, Fursecuri subțiri și crocante cu ciocolată, și Fursecuri subțiri și crocante cu ciocolată.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță. Când untul este topit, adăugați făina treptat și amestecați, acoperindu-l cu unt. Setați timpul timp de 3 minute și gătiți amestecul de unt și făină în cratiță timp de 3 minute, amestecând aproape constant pentru a nu se arde. Nu sunt sigur că va arde ușor, dar am continuat să-l mișc în cratiță pentru orice eventualitate. După 3 minute, va deveni scraggly.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc.
3
Transferați amestecul de făină / unt într-un castron și lăsați-l să se răcească complet. Acest lucru va dura cel puțin o jumătate de oră – poate mai mult. Trebuie să se răcească. Puteți să-l înșelați și să-l aruncați la frigider după ce s-a răcit la temperatura camerei timp de 30 de minute.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați câteva foi de biscuiți cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Combinați zahărul granulat, zahărul brun închis, untul de migdale, bicarbonatul de sodiu, sarea și vanilia în robotul de bucătărie. Procesați până când este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Unt De MigdaleUnt De Migdale
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați cele două linguri de ou și procesați până când oul este amestecat – nu uitați să răzuiți părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați faux-rouxul răcit (amestec de unt/făină) și pulsați până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
7
Transferați într-un castron. Dacă lăsați faux-roux-ul să se răcească, aluatul dvs. ar trebui să fie suficient de rece pentru a adăuga chipsurile de ciocolată. Dacă nu, va trebui să o lăsați să se răcească mai mult, astfel încât să nu topiți ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați chipsurile de ciocolată în amestec. Eu folosesc foarte mult! Aluatul va fi urât și un fel de curs/granulat/gras/strălucitor. Ar trebui să fie suficient de gros pentru a cădea cu lingurițe rotunjite pe foaia de prăjituri, dar dacă pare prea lipicioasă, răciți-o timp de 30 de minute.Aruncați lingurițe bine rotunjite de aluat pe foile de prăjituri, distanțându-se la aproximativ 2 cm până la 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Coaceți prăjiturile timp de 10-12 minute sau până când marginile devin maro auriu intens. Se răcește pe foile de prăjituri timp de aproximativ 5 minute, apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci și a fi clare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateMediu
Gata În22 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista