Fursecuri decupate cu unt de arahide
Fursecurile decupate cu unt de arahide ar putea fi exact desertul pe care îl căutați. O porție conține 300 de calorii , 4 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă are 27 de porții și costă 66 de cenți per porție. Un amestec de extract de vanilie, zahăr, colorant alimentar gel și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Taste of Home. O persoană a considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 27% . Acest scor este destul de slab. Încercați „Cele mai bune fursecuri cu unt de arahide” , „Fursecuri cu banane, ciocolată și unt de arahide” și „Fursecuri umplute cu ciocolată și unt de arahide” pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare, mixați untul de arahide și zahărul până când compoziția devine ușoară și pufoasă, aproximativ 4 minute. Încorporați ouăle, laptele și vanilia.
Combinați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; adăugați-le în amestecul cremos și amestecați bine. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore sau până când devine ușor de manipulat.
Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți aluatul până la o grosime de 0,6 cm.
Tăiați cu forme de biscuiți de 5 cm până la 10 cm.
Așezați la o distanță de 5 cm în tăvi de copt neunse.
Coaceți la 190°C timp de 7-9 minute sau până când marginile se rumenesc. Lăsați să se răcească timp de 1 minut înainte de a scoate din forme și a le pune pe grătare pentru a se răci complet. Glazurați fursecurile și decorați-le după dorință.