Fursecuri de dovleac cu chipsuri de Butterscotch
Această rețetă face 14 porții cu 255 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Dacă 37 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cookie-urile de dovleac cu chipsuri de Butterscotch ar putea fi uimitoare fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fursecuri de dovleac cu chipsuri de Butterscotch și unt rumenit {grâu integral}, Fursecuri masticabile cu fulgi de ovăz cu scorțișoară și chipsuri de Butterscotch, și Fursecuri Espresso cu ciocolată neagră fără făină cu chipsuri Butterscotch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament, acoperiți hârtia cu unt și dați deoparte.
Bateți împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara într-un castron mediu și puneți deoparte.
Așezați ouăle și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete.
Se amestecă la viteză medie până se omogenizează și se luminează la culoare, aproximativ 1 minut. Opriți mixerul și folosind o spatulă de cauciuc, răzuiți părțile laterale ale bolului și paletei. Rotiți mixerul la viteză mică, adăugați uleiul, dovleacul și vanilia și amestecați până se omogenizează uniform.
Adăugați amestecul de făină și amestecați până se încorporează.
Se adaugă chipsurile de butterscotch și se amestecă până se distribuie uniform.Folosind o lingură de înghețată cu o capacitate de 1/4 cană, scoateți movile de aluat pe foile de copt pregătite, distanțând fursecurile la cel puțin 2 1/2 inci (alternativ, puteți utiliza o cană de măsurare de 1/4 cană). Folosind o spatulă metalică subțire, neteziți vârfurile movilelor.
Coaceți fursecurile câte o coală până când blaturile se simt ferme și o scobitoare introdusă în centru iese uscată, aproximativ 16 minute. Răciți-le pe foile de copt timp de 5 minute, apoi folosiți o spatulă metalică largă pentru a transfera fursecurile pe o grătar pentru a se răci complet.Pudrați ușor fursecurile răcite cu zahăr pudră. Cookie-urile pot fi păstrate într-un recipient bine acoperit la temperatura camerei timp de până la 4 zile.