Fursecuri Cu Unt De Arahide Fără Ouă Fără Făină
O porție conține 222 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Dacă 23 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cookie-urile de unt de arahide fără ouă fără făină ar putea fi o mare fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 14. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 165 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bicarbonat de sodiu, unt de arahide cremos cu conținut redus de grăsimi, iaurt grecesc fără grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Fursecuri Cu Unt De Arahide Fără Ouă, Fursecuri Cu Unt De Arahide Fără Ouă, și Cum se fac fursecuri cu unt de arahide fără ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se amestecă totul, cu excepția chipsurilor de ciocolată într-un castron mediu, până se omogenizează cu o lingură mare de lemn. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Aluatul va fi foarte lipicios și umed. Tapetați foile de copt cu hârtie pergament. Scoateți Generos 1 lingură de aluat și puneți-l pe foaia de prăjituri, distanțați-vă la aproximativ 2 inci. Folosind mâinile umezite, formați aluatul astfel încât aluatul să fie cercuri rotunde.
Coaceți cookie-urile până la aur aproximativ 10 minute. Lăsați cookie-urile pe foaie să se răcească și să se stabilească înainte de a scoate din foile de copt.