Fursecuri cu fulgi de ovăz cu afine acoperite cu ciocolată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu fulgi de ovăz cu afine acoperite cu ciocolată. Această rețetă servește 9. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, bicarbonat de sodiu, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată Albă Și Afine, Cookie-Uri De Fulgi De Ovăz Cu Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată, și Fursecuri Cu Stafide Acoperite Cu Ciocolată Cu Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron mediu, amestecați împreună ovăzul, făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Pune deoparte.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, smântână împreună unt, zahăr brun și zahăr până la pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați oul și vanilia și bateți pentru a combina.
Adăugați ingrediente uscate și bateți până se combină. Se amestecă afine. Dacă aluatul este slăbit, acoperiți în folie de plastic și dați-l la frigider timp de 20 de minute.
Aruncați aluatul cu aproximativ 3 bile de lingură (aproximativ dimensiunea caiselor) pe foaia de copt pregătită.
Coaceți până devin aurii, schimbând tigăile din față în spate o dată în timpul coacerii, aproximativ 18 minute.
Lăsați să se răcească timp de cinci minute, apoi transferați pe o grătar pentru a termina răcirea.