Această rețetă face 30 de porții cu 108 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, ovăz obișnuit, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Biscuiți Cu Unt De Arahide-Ciocolată-Nucă De Cocos, Ciocolata Unt De Arahide Nucă De Cocos Nu Coace Cookie-Uri, și Nu Coace Ciocolata Nuca De Cocos Unt De Arahide Bomboane Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți împreună untul și zaharurile la viteză mare cu un mixer electric până când sunt netede și cremoase. Se amestecă vanilia și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit. Cerneti impreuna faina si urmatoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Se adaugă în amestecul de unt, bătând bine. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
5
Aruncați cu linguri de nivel la 2 inci distanță pe foi de copt căptușite cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până se rumenesc. (Cookie-urile vor fi ușor moi în centru.) Se răcește timp de 3 minute pe foaia de copt înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă.