Fulgi De Zăpadă Cu Glazură Delicată
Delicate fulgi de zăpadă glazură ar putea fi doar glazura pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 402 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,47 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână lumânări conice, zahăr granulat, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Rețete similare includ Fulgi De Zăpadă Din Turtă Dulce Cu Glazură Care Se Întărește, Budincă Delicată De Pâine, și Produse De Patiserie Delicate.
Instrucțiuni
Bateți zahărul pudră, pudra de bezea și apa într-un castron mare cu mixer electric la viteză mică până când zahărul este umezit. Bateți la viteză mare 5 până la 7 minute sau până când se formează vârfuri foarte lucioase și rigide.
Așezați glazura în punga de decorare cu vârful #10. Sau puneți glazura într-o pungă de plastic puternică; tăiați un vârf dintr-un colț al pungii. Păstrați un prosop de hârtie umed peste vârf atunci când nu îl utilizați pentru a preveni întărirea glazurii.
Periați ușor întregul fulg de zăpadă cu apă; presărați imediat cu sclipici (folosiți numai sclipici comestibil sau zahăr dacă trebuie mâncați fulgi de zăpadă).
Lăsați să se usuce; scoateți din hârtie cerată. Pentru a atârna ca decorațiuni, atașați firul de nailon la un capăt.