Fulgi De Ovăz Brownie Strawberry Shortcakes
Fulgi de ovăz Brownie Strawberry Shortcakes este un fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 301 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Ziua Mamei. 297 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână ovăz laminat, ciocolată supreme Fudge brownie, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Prăjituri cu brânză și căpșuni, Shortcakes de ovăz cu prune condimentate, și Shortcakes Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 F combinati amestecul de brownie, ovaz, 1/2 cana de smantana si ou intr-un bol mare si amestecati bine. Aruncați linguri mari de amestec de brownie pe foile de prăjituri unse. Produce aproximativ 20 de cookie-uri. Coaceți 8 până la 10 minute sau până când este setat. Se răcește 2 minute; scoateți din foile de cookie pentru a se răci complet. Combinați restul de 1 1/2 căni de frișcă și zahăr pudră într-un castron mediu; bateți la înălțime până se formează vârfuri rigide. Feliați căpșunile (*am adăugat puțin zahăr și am zdrobit cu un zdrobitor de cartofi pentru a le suci puțin) așezați 1 prăjitură brownie pe fiecare farfurie individuală de desert sau castron puțin adânc. Completați fiecare cu căpșuni, frișcă și un alt cookie. Completați fiecare stivă cu păpușă de frișcă și puțină căpșuni.