Fudgy Espresso souffl cu sos de zmeura

Fudgy Espresso souffl cu sos de zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 152 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Fudgy souffl cu sos cald de broasca testoasa, Tort de ciocolată-Espresso cu sos de zmeură, și Torturi cu souffl de ciocolata neagra cu sos Espresso-ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați primele 3 ingrediente, amestecând până se omogenizează.
Topiți untul într-o cratiță mică și grea la foc mediu.
Adăugați făină; gatiti 1 minut, amestecand constant cu un bici. Adăugați treptat lapte, 1/4 cană zahăr și sare; gatiti 3 minute sau pana se ingroasa, amestecand constant.
Se ia de pe foc; se amestecă amestecul de cacao. Lingură într-un castron mare; se răcește ușor.
Bateți albușurile de ou la viteza mare a unui mixer până se spumează.
Adăugați 3 linguri de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor 1 cană amestec de albus de ou în amestec de cacao; pliați ușor amestecul de albus de ou rămas. Lingura într-un vas souffl 1 1/2-litru acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până se umflă și se fixează.
Se servește cald cu sos de zmeură.