Fudgy Ciocolata-Banana Pops
Dacă $1.31 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Fudgy Ciocolata-Banana Pops ar putea fi o mare fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 262 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați banane, bețe de artizanat, lapte de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pop-Uri De Budincă De Banane Fără Gluten, Ciocolata Malt Budinca Pops: Frosty, Fudgy Malt Perfecțiune, și Fudgy Pops.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, adăugați treptat 1 cană de lapte de soia la amestecul de budincă de vanilie; bate cu biciul de sârmă până se omogenizează bine. Se amestecă bananele. Într-un alt castron mic, adăugați treptat laptele de soia rămas în amestecul de budincă de ciocolată; bate cu biciul de sârmă până se omogenizează bine.
Puneți jumătate din amestecul de banane în cupe.
Puneți amestecul de ciocolată peste amestecul de banane. Lingura rămasă amestec de banane în cupe; se amestecă ușor până la marmură. Introduceți bețișoare; congelați aproximativ 3 ore sau peste noapte până când este ferm. Pentru a servi, scoateți cupele.