Fudgiest Espresso Caju Negrese
Fudgiest Espresso caju negrese ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 598 calorii, 7g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână sare, ciocolată dulce-amăruie, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cele mai tari negrese din toată țara, Negrese Espresso mexicane cu glazură de ciocolată Espresso, și Espresso brownies cu glazură espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați raftul în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de jos și cele două laturi ale unei tigaie de copt de 8 x 8 inci cu folie, permițând marginilor să depășească părțile laterale. Ungeți tigaia.
Într-un castron mare rezistent la căldură, așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte, încălziți untul, Ciocolata, Pudra de espresso și sarea până se topesc și se omogenizează.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 5 minute.
Bateți în zaharuri până se combină.
Adăugați ouă, unul câte unul, șoptind bine după fiecare adăugare.
Adăugați vanilie și amestec timp de un minut.
Adăugați făină în ciocolată și bateți până când se combină și amestecul este neted și lucios (Vezi nota). Se amestecă caju.
Se întinde în tigaie și se coace până când se pune și blatul este crocant, aproximativ 25 de minute.
Transferați tigaia în grătar pentru a se răci înainte de a tăia în pătrate.