Fudge De Ciocolată Cu Mentă
Menta ciocolata Fudge este un fără gluten rețetă cu 5 porții. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1331 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână învelișul cofetarilor, extractul de vanilan, chipsurile de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fudge De Ciocolată Cu Mentă, Ciocolată Mentă Fudge, și Fudge De Ciocolată Cu Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o tigaie pătrată de 8 sau 9 inci cu hârtie cerată.
Într-o cratiță grea la foc mic, topiți chipsurile de ciocolată cu 1 cană lapte condensat îndulcit și vanilie.
Întindeți jumătate din amestec în tigaia pregătită; răciți 10 minute sau până când este ferm. Rezervați amestecul de ciocolată rămas la temperatura camerei.
Într-o altă cratiță grea la foc mic, topiți acoperirea cofetarilor albi cu laptele condensat îndulcit rămas (amestecul va fi gros.) Se amestecă extractul de mentă și colorantul alimentar.
Răspândiți acest amestec pe stratul de ciocolată răcit; răciți 10 minute sau până când este ferm.
Întindeți amestecul de ciocolată rezervat peste stratul de mentă; răciți 2 ore sau până când este ferm.