Fudge-ul de bază al mamei este un fără gluten rețetă cu 12 porții. O porție conține 321 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 7 minute. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, nuci, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Orez spaniol al mamei, Mama mea ' s cel mai bun Meat Loaf, și Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei pentru rețete similare.
Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Mulderbosch Chenin Blanc cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Mulderbosch Chenin Blanc
Un nas puternic de guava, coaja de tei și pere coapte fixate de caprifoi și flori de portocal. Un gust suculent cu fructe de pasiune opulente, urmând din nas și terminând cu caracteristici de grapefruit tartă. Aciditatea răcoritoare este perfect contracarată de un gust cremos la mijloc și de un condiment subtil derivat din stejar. Vintage-ul din 2011 este un stil mai condus de fructe, care este mai proaspăt și mai uscat în comparație cu vintage-ul din 2010. Un vin fermecător accesibil, care este gura-wateringly moreish.Partener cu crustacee, ton la grătar, sardine la grătar, pui prăjit cu lămâie și ierburi sau tocănițe de legume.