Frunze de struguri cu Bulgar și mentă

Frunze de struguri cu Bulgar și mentă
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Frunzele de struguri cu Bulgar și mentă ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 50 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 35 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Un amestec de test-Bucătărie sfat: cântărirea frunzelor de struguri în jos le împiedică să se deschidă în timp ce fierb, uleiul de măsline, sucul de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Epicurious are 89 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frunze de struguri cu Bulgar și mentă, Struguri, Brânză De Capră Și Frunze Mixte, și Salată de pepene verde cu frunze de mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bulgur, ceapă verde, roșii, mărar tocat, mentă tocată, 1/2 cană ulei de măsline, 1 lingură suc de lămâie, chimen, 1 1/4 lingurițe sare și 1 linguriță piper negru proaspăt măcinat într-un castron mare; arunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
BulgurBulgur
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să se înmoaie la temperatura camerei cel puțin 30 de minute și până la 1 oră.
3
Linia de jos a vasului mare cu 2 straturi de frunze de struguri, acoperind complet fundul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Deschideți 1 frunză de struguri și așezați-vă plat, cu nervuri în jos, pe suprafața de lucru (dacă frunza este mică sau ruptă, peticiți cu 1 frunză de struguri suplimentară).
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
5
Așezați 1 lingură de umplutură de bulgur deasupra centrului frunzei. Îndoiți capătul tulpinii frunzei peste umplutura de bulgur, apoi pliați părțile laterale ale frunzei peste umplutură și înfășurați bine frunza, închizând complet umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați pe foaia de copt. Repetați cu frunzele de struguri rămase și umplutura de bulgur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
BulgurBulgur
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Așezați frunzele de struguri umplute, cu cusătura în jos, în fundul vasului căptușit cu frunze de struguri, potrivindu-se perfect și stratificând frunzele umplute una peste alta, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se toarnă suficientă apă peste frunzele de struguri umplute pentru a acoperi generos (aproximativ 6 căni), apoi se toarnă 1/4 cană suc de lămâie și 1/4 cană ulei de măsline extravirgin peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Așezați fundul tigaiei deasupra frunzelor în oală; acoperiți cu un vas sau o farfurie rezistentă la căldură pentru a cântări. Aduceți lichidul la foc mic. Acoperiți oala și reduceți focul la foarte mic; continuați să fierbeți până când umplutura de bulgur este fragedă, 45 până la 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Se ia de pe foc și se lasă frunzele de struguri să se răcească în lichid la temperatura camerei. Îndepărtați ușor frunzele de struguri umplute din lichid și așezați-le pe platou. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
11
Garnisiți platoul cu crenguțe de mărar și crenguțe de mentă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții50
Scor De Sănătate17
Revista