Frunze de struguri cu Bulgar și mentă
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Frunzele de struguri cu Bulgar și mentă ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 50 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 35 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Un amestec de test-Bucătărie sfat: cântărirea frunzelor de struguri în jos le împiedică să se deschidă în timp ce fierb, uleiul de măsline, sucul de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Epicurious are 89 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frunze de struguri cu Bulgar și mentă, Struguri, Brânză De Capră Și Frunze Mixte, și Salată de pepene verde cu frunze de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați bulgur, ceapă verde, roșii, mărar tocat, mentă tocată, 1/2 cană ulei de măsline, 1 lingură suc de lămâie, chimen, 1 1/4 lingurițe sare și 1 linguriță piper negru proaspăt măcinat într-un castron mare; arunca.
Lăsați să se înmoaie la temperatura camerei cel puțin 30 de minute și până la 1 oră.
Linia de jos a vasului mare cu 2 straturi de frunze de struguri, acoperind complet fundul; pus deoparte.
Deschideți 1 frunză de struguri și așezați-vă plat, cu nervuri în jos, pe suprafața de lucru (dacă frunza este mică sau ruptă, peticiți cu 1 frunză de struguri suplimentară).
Așezați 1 lingură de umplutură de bulgur deasupra centrului frunzei. Îndoiți capătul tulpinii frunzei peste umplutura de bulgur, apoi pliați părțile laterale ale frunzei peste umplutură și înfășurați bine frunza, închizând complet umplutura.
Așezați pe foaia de copt. Repetați cu frunzele de struguri rămase și umplutura de bulgur.
Așezați frunzele de struguri umplute, cu cusătura în jos, în fundul vasului căptușit cu frunze de struguri, potrivindu-se perfect și stratificând frunzele umplute una peste alta, după cum este necesar.
Se toarnă suficientă apă peste frunzele de struguri umplute pentru a acoperi generos (aproximativ 6 căni), apoi se toarnă 1/4 cană suc de lămâie și 1/4 cană ulei de măsline extravirgin peste.
Așezați fundul tigaiei deasupra frunzelor în oală; acoperiți cu un vas sau o farfurie rezistentă la căldură pentru a cântări. Aduceți lichidul la foc mic. Acoperiți oala și reduceți focul la foarte mic; continuați să fierbeți până când umplutura de bulgur este fragedă, 45 până la 55 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă frunzele de struguri să se răcească în lichid la temperatura camerei. Îndepărtați ușor frunzele de struguri umplute din lichid și așezați-le pe platou. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Garnisiți platoul cu crenguțe de mărar și crenguțe de mentă și serviți.