Frunze de anghinare cu salată de creveți de chimen

Frunze de anghinare cu salată de creveți de chimen
Frunzele de anghinare cu salată de creveți de chimen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 86 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, creveți, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Salată De Creveți Și Avocado Pe Frunze De Andive, Salată de creveți Sud-vestici la grătar cu pansament de tei-chimen, și Frunze de anghinare prăjite la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți anghinarea într-un coș cu aburi, tulpina se termină în jos și gătiți până când fundul este fraged când este străpuns, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2
Transferați anghinarea pe o farfurie și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Între timp, într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, gătiți creveții până se opac, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Se scurge și se taie în bucăți de 1/2 inch.
5
Scoateți și rezervați 50 din frunzele exterioare mari ale anghinarei; rezervați frunzele rămase pentru utilizare ulterioară. Scoateți frunzele mici ascuțite din centre și, cu o lingură, răzuiți bobinele păroase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
6
Tăiați fundul de anghinare în zaruri de 1/2 inch. Într-un castron mare, aruncați anghinarea tăiată cubulețe cu creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de chimen la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 40 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Transferați semințele într-un mortar sau într-o mașină de tocat condimente și lăsați să se răcească, apoi măcinați la o pulbere grosieră. Goliți pulberea într-un castron mic. Se amestecă uleiul de măsline și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Adăugați pansamentul la anghinare și creveți în castron împreună cu ardeiul gras roșu și pătrunjelul. Condimentează cu sare și piper și aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Aranjați frunzele de anghinare pe 2 platouri. Puneți salata de creveți pe baza frunzelor și serviți răcită sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
11
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită înainte până la Pasul 4; Puneți la frigider frunzele de anghinare și salata de creveți separat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista