Frunze de anghinare cu salată de creveți de chimen

Frunzele de anghinare cu salată de creveți de chimen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 86 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, creveți, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Salată De Creveți Și Avocado Pe Frunze De Andive, Salată de creveți Sud-vestici la grătar cu pansament de tei-chimen, și Frunze de anghinare prăjite la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți anghinarea într-un coș cu aburi, tulpina se termină în jos și gătiți până când fundul este fraged când este străpuns, aproximativ 25 de minute.
Transferați anghinarea pe o farfurie și lăsați să se răcească.
Între timp, într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, gătiți creveții până se opac, aproximativ 2 minute.
Se scurge și se taie în bucăți de 1/2 inch.
Scoateți și rezervați 50 din frunzele exterioare mari ale anghinarei; rezervați frunzele rămase pentru utilizare ulterioară. Scoateți frunzele mici ascuțite din centre și, cu o lingură, răzuiți bobinele păroase.
Tăiați fundul de anghinare în zaruri de 1/2 inch. Într-un castron mare, aruncați anghinarea tăiată cubulețe cu creveții.
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de chimen la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 40 de secunde.
Transferați semințele într-un mortar sau într-o mașină de tocat condimente și lăsați să se răcească, apoi măcinați la o pulbere grosieră. Goliți pulberea într-un castron mic. Se amestecă uleiul de măsline și sucul de lămâie.
Adăugați pansamentul la anghinare și creveți în castron împreună cu ardeiul gras roșu și pătrunjelul. Condimentează cu sare și piper și aruncă bine.
Aranjați frunzele de anghinare pe 2 platouri. Puneți salata de creveți pe baza frunzelor și serviți răcită sau la temperatura camerei.
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită înainte până la Pasul 4; Puneți la frigider frunzele de anghinare și salata de creveți separat peste noapte.