Fructul mixt la grătar este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,12 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Un amestec de banane, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Ceașcă De Fructe Mixte, Șuncă cu fructe mixte, și Smoothie De Fructe Mixte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
3
Într-un castron mediu, aruncați fructele în zahăr pentru a le acoperi. Grătați la foc mediu, până când începe să se formeze o crustă aurie pe fruct, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un alt castron mediu, amestecați împreună menta, sucul de lămâie și siropul simplu. Aranjați fructele pe un platou de servire, stropiți siropul de mentă deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir G
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-o cratiță, combinați apa și zahărul la foc mediu. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 5 minute sau până când zahărul s-a dizolvat. Luați tigaia de pe foc și răciți siropul înainte de utilizare. Orice sirop răcit suplimentar poate fi refrigerat într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.