Fructe figgy flapjacks

Fructe figgy flapjacks
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete pentru cutia dvs. de rețete, flapjacks cu fructe figgy ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 73 de cenți pe porție, primești un mic dejun care servește 16. O porție conține 206 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Un amestec de smochine, sultana, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 37 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Figgy Scones, Budinca De Smochine, și Gem De Smochine!.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Tapetați o cutie pătrată de 20 cm cu pergament de copt.
3
Puneți smochinele într-o tigaie mică cu 150 ml apă și fierbeți până când lichidul s-a redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Transferați într-un robot de bucătărie și fluierați într-o pastă.
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
5
Topiți uleiul de cocos și siropul împreună la foc mic, apoi amestecați prin pasta de smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
6
Puneți ovăzul, fructele uscate și nucile într-un bol și amestecați bine, apoi turnați peste amestecul umed și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Răsturnați în staniu și coaceți timp de 25-30 de minute. Lăsați să se răcească înainte de a tăia în bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raats Original Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții16
Scor De Sănătate7
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista