Fructe Din Caraibe Cu Baie De Var Cheie

Fructe Din Caraibe Cu Baie De Var Cheie
Rețeta fructe din Caraibe cu baie de var cheie ar putea satisface pofta ta din America Centrală în aproximativ 18 minute. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.64 pe portie. Această garnitură are 289 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână extract de nucă de cocos, cremă de brânză, iaurt de plăcintă cu lămâie cu cheie de carton și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu; bateți la viteza medie a unui mixer electric până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Filetați fructele alternativ pe fiecare frigăruie de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
3
Serviți frigarui cu baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling sunt alegeri excelente pentru Caraibe. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Alsacia Willm Cuvee Emile Willm Gewurztraminer cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Cuvee Emile Willm Gewurztraminer
Alsacia Willm Cuvee Emile Willm Gewurztraminer
De culoare paie, cu un nas aromat, atât fructe înainte (litchi), cât și florale (trandafir sau violet). În gură atacul este suplu cu note de mango. Un vin robust, gras și puternic. Finisajul este neted și mătăsos, cu note de trandafiri și condimente și capul florilor de perete.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista