Fructe de pădure îmbibate cu șampanie cu frișcă

Fructe de pădure îmbibate cu șampanie cu frișcă
Boabele îmbibate cu șampanie cu frișcă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,27 USD pe porție. O porție conține 141 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de șampanie, căpșuni, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 39 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați TearIMiss You: tort de rom de vanilie înmuiat cu sirop de rom de cafea și frișcă Marsala Mascarpone glazură, Boabe cu cremă de șampanie, și Vacherin Cu Frișcă Și Fructe De Pădure Mixte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați șampania, 3 linguri de agave și coaja într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați fructe de pădure; aruncați ușor pentru a combina. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
3
Așezați crema într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Bateți în restul de 1 lingură de agave.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Așezați 3/4 cană amestec de fructe de pădure în fiecare din cele 8 boluri. Completați fiecare porție cu 2 linguri de frișcă; împărțiți prăjiturile zdrobite între porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cookie-uriCookie-uri
Fructe De PadureFructe De Padure
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În39 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista