Frosted Sugar - ' N ' - cookie-uri de condimente
Cookie-urile cu zahăr Mat-'n' - Spice necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de stropi, zahăr granulat, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Frosted Sugar - ' N ' - cookie-uri de condimente, Biscuiți Cu Condimente Înghețate, și Cookie-Uri Înghețate Din Insula Condimentelor.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente într-un castron.
Bateți untul și următoarele 3 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până la crem.
Adăugați cremă de brânză, coajă de portocală și vanilie; bate până se omogenizează bine. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând la viteză mică până se omogenizează.
Împărțiți aluatul în jumătate, modelând în 2 discuri aplatizate. Acoperiți cu folie de plastic și răciți 2 până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați 1 disc de aluat pe o suprafață făinoasă.
Rulați la grosimea de 1/4 inch; tăiați cu un tăietor în formă de stea de 4 inci.
Așezați 1 inch în afară pe foi de copt negreșite. Repetați procedura cu discul de aluat rămas.
Coaceți la 350 timp de 8 până la 10 minute sau doar până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește pe foi de copt 3 minute.
Transferați într-o grătar și lăsați să se răcească 30 de minute sau până se răcește complet.
Întindeți fursecurile cu un strat subțire de glazură albă simplă; deasupra cu stropi.
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin cookie-urile de înghețare a pasului într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar de până la 1 lună. Dezghețați complet la temperatura camerei înainte de glazură.