Frogmill Bezea Gateau

Frogmill Bezea Gateau
Frogmill bezea Gateau ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 501 calorii. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, extract de migdale, zahăr superfin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Frogmill Bezea Gateau, Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, și Aproape Fudge Gateau.

Instrucțiuni

1
Așezați ouăle și zahărul într-un bol în picioare peste apă fierbinte și bateți până când amestecul este palid și îngroșat (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se scoate de pe foc și se amestecă încă 2 minute. Îndoiți făina cernută și adăugați sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se toarnă într-o cutie de tort de 8 inci care a fost unsă, îndulcită și făinată.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
4
Coaceți într-un cuptor de 375 de grade timp de 25 de minute. Se răcește pe un suport pentru tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Încălziți laptele până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
2
Se amestecă gălbenușurile de ou cu zahărul și, atunci când sunt bine combinate, se adaugă făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Bateți până se omogenizează și apoi adăugați treptat laptele fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Așezați crema de patiserie înapoi în cratiță la foc blând și bateți până când crema fierbe și se îngroașă. Aroma cu extract de migdale și apoi mai mici de căldură și se lasă să gătească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Scoateți de pe foc și răciți așezând o bucată de hârtie cerată cu unt pe suprafață pentru a preveni formarea unei piele.
6
Pentru a face bezea: bateți albușurile până se formează vârfuri rigide. Aromă cu extract de migdale și apoi pliați în zahăr. Acest amestec trebuie să fie foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
7
Pentru garnitură: Preîncălziți cuptorul la 500 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Tăiați tortul în 3 straturi. Înmuiați stratul inferior și mijlociu cu creme de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De CocosRom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos
9
Întindeți straturile inferioare și mijlocii ale tortului cu crema de patiserie răcită și presărați cu șuvițele de migdale. Reformați tortul și așezați-l pe un vas mare rotund pentru cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Întindeți tortul cu un strat subțire de bezea. Umpleți o pungă mare de conducte cu un vârf în formă de trandafir și bezea de țeavă în bucle verticale în jurul părților laterale și deasupra tortului. Tort de praf cu zahăr cofetari cernute și locul în cuptor timp de 3 minute pentru a maro ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista