Fritters De Năut

Fritters De Năut
Fritters de năut este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Această rețetă servește 10 și costă 86 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, parmigiano-reggiano, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați prajituri de naut | cum se fac prajituri de naut / chana vadas, Prajituri Crocante De Naut, și Prăjituri De Năut De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor o tigaie de pâine de 8 x 4 inci (capacitate de 6 căni) și tapetați cu hârtie pergament, lăsând o surplombă de 2 inci la fiecare capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Pâine PanPâine Pan
2
Bateți împreună apă, făină de năut, sare de mare și 2 linguri de ulei într - o cratiță grea de 2 1/2 până la 3 litri până se omogenizează, apoi gătiți la foc moderat, amestecând constant cu o lingură de lemn (pentru a preveni formarea de bulgări), până când foarte gros și amestecul se îndepărtează de partea tigaiei, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
Sare De MareSare De Mare
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
TigaieTigaie
3
Transferați amestecul în tava de pâine, netezind partea superioară. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, suprafața amestecului acoperită cu folie de plastic, până când este fermă, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pâine PanPâine Pan
4
Ridicați blocul de naut din tigaie folosind pergament și transferați pe o suprafață de lucru. Răsturnați ușor blocul și aruncați pergamentul, apoi uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Tăiați blocul transversal în felii groase de 1/4 inch pentru panelle.
6
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Încălziți uleiul de 1/2 inch (aproximativ 2 căni) într-o tigaie grea adâncă de 10 inci până când înregistrează 375 km f pe termometru, apoi prăjiți panelle în 5 loturi, rotind cu grijă ocazional cu clești, până devin aurii și umflate, 3 până la 5 minute pe Lot și transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Păstrați cald pe o foaie de copt în cuptor în timp ce prăjiți loturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
CleșteClește
CuptorCuptor
8
Aranjați panelle pe un platou și presărați pătrunjel și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
9
Serviți imediat.
1
* Dacă sarea dvs. de mare este foarte granulară și asemănătoare pietrișului, zdrobiți-o folosind partea plată a unui cuțit mare și greu sau fundul unei tigaie grele.* Pentru a lua temperatura de o cantitate mică de ulei, pune bec în tigaie și rândul său, termometru cu fața în jos, restul celălalt capăt împotriva rim de tigaie. Verificați frecvent temperatura.* Amestecul de năut poate fi răcit în tigaie până la 1 zi.* Panelle poate fi prăjită cu 4 ore înainte și păstrată, neacoperită, la temperatura camerei. Reîncălziți pe o foaie de copt într-un cuptor preîncălzit 350 de 10 până la 15 minute.* Disponibil pe piețele italiene, multe magazine de produse alimentare de specialitate și D. Coliccio & Sons (718-436-6700).
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Sare De MareSare De Mare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Pâine PanPâine Pan
CuțitCuțit
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții10
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista