Fritters De Năut
Fritters de năut este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Această rețetă servește 10 și costă 86 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, parmigiano-reggiano, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați prajituri de naut | cum se fac prajituri de naut / chana vadas, Prajituri Crocante De Naut, și Prăjituri De Năut De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor o tigaie de pâine de 8 x 4 inci (capacitate de 6 căni) și tapetați cu hârtie pergament, lăsând o surplombă de 2 inci la fiecare capăt.
Bateți împreună apă, făină de năut, sare de mare și 2 linguri de ulei într - o cratiță grea de 2 1/2 până la 3 litri până se omogenizează, apoi gătiți la foc moderat, amestecând constant cu o lingură de lemn (pentru a preveni formarea de bulgări), până când foarte gros și amestecul se îndepărtează de partea tigaiei, 20 până la 25 de minute.
Transferați amestecul în tava de pâine, netezind partea superioară. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, suprafața amestecului acoperită cu folie de plastic, până când este fermă, cel puțin 3 ore.
Ridicați blocul de naut din tigaie folosind pergament și transferați pe o suprafață de lucru. Răsturnați ușor blocul și aruncați pergamentul, apoi uscați-l.
Tăiați blocul transversal în felii groase de 1/4 inch pentru panelle.
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Încălziți uleiul de 1/2 inch (aproximativ 2 căni) într-o tigaie grea adâncă de 10 inci până când înregistrează 375 km f pe termometru, apoi prăjiți panelle în 5 loturi, rotind cu grijă ocazional cu clești, până devin aurii și umflate, 3 până la 5 minute pe Lot și transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Păstrați cald pe o foaie de copt în cuptor în timp ce prăjiți loturile rămase.
Aranjați panelle pe un platou și presărați pătrunjel și brânză.
* Dacă sarea dvs. de mare este foarte granulară și asemănătoare pietrișului, zdrobiți-o folosind partea plată a unui cuțit mare și greu sau fundul unei tigaie grele.* Pentru a lua temperatura de o cantitate mică de ulei, pune bec în tigaie și rândul său, termometru cu fața în jos, restul celălalt capăt împotriva rim de tigaie. Verificați frecvent temperatura.* Amestecul de năut poate fi răcit în tigaie până la 1 zi.* Panelle poate fi prăjită cu 4 ore înainte și păstrată, neacoperită, la temperatura camerei. Reîncălziți pe o foaie de copt într-un cuptor preîncălzit 350 de 10 până la 15 minute.* Disponibil pe piețele italiene, multe magazine de produse alimentare de specialitate și D. Coliccio & Sons (718-436-6700).