Frittata de ciuperci sălbatice cu mentă proaspătă
Nevoie de o făină de dimineață fără gluten, primară și דל פחמימות,ă? Frittata de ciuperci sălbatice cu mentă proaspătă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 135 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cățel de usturoi, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Frittata Cu Ciuperci Și Orez Sălbatic, Frittata cu ciuperci sălbatice și brânză de capră, și Frittata de ciuperci sălbatice cu Cheddar, ceapă verde și mazăre.
Instrucțiuni
Poziționați raftul cuptorului la 8 inci de sursa de căldură a broilerului; preîncălziți broilerul.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă cu diametrul de 10 inci, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile și saut-ul doar până la aur, aproximativ 4 minute. Reduceți căldura la mediu. Se amestecă usturoiul. Gatiti pana cand ciupercile sunt fragede, cu aproximativ 6 minute mai mult.
Bateți ouăle, parmezanul ras, menta proaspătă și 1/2 linguriță de sare într-un castron mediu pentru a amesteca.
Se toarnă uniform amestecul de ouă peste ciuperci în tigaie. Gatiti amestecul pana cand laturile si fundul sunt setate, dar centrul este inca slab, ruland spatula de cauciuc in jurul laturilor tigaiei ocazional, dar nu permitand amestecului nefiert sa ruleze sub oua fierte, aproximativ 3 minute. Se fierbe până când amestecul este așezat deasupra și gătit, aproximativ 2 minute. Se răcește 2 minute.Rulați spatula în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi frittata.
Așezați farfuria deasupra tigaiei. Inversați frittata pe farfurie. Se răcește frittata la temperatura camerei. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte. Acoperiți frittata și păstrați-o la temperatura camerei.)
Tăiați frittata în pene și serviți.