Frittata De Ceapă
Ceapa Frittata ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 200 de calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Dacă aveți piper, ulei de măsline, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Frittata De Ceapă, Frittata De Ceapă Caramelizată, și Frittata De Anghinare Și Ceapă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Bateți primele 7 ingrediente într-un castron mediu;pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; se sotează până se înmoaie, aproximativ 6 minute.Reduceți căldura la minim. Se amestecă amestecul de ouă. Lingura dollops de ricottaevenly peste.
Gatiti pana cand frittata incepe sa se intareasca, aproximativ 2 minute.
Se introduce la cuptor; coaceți până se fixează, 7-9 minute. Glisați frittata pe un platou.
Cutinto pene; se servește fierbinte sau la temperatura camerei.