Frittata De Ceapă

Frittata De Ceapă
Ceapa Frittata ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 200 de calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Dacă aveți piper, ulei de măsline, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Frittata De Ceapă, Frittata De Ceapă Caramelizată, și Frittata De Anghinare Și Ceapă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți primele 7 ingrediente într-un castron mediu;pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa; se sotează până se înmoaie, aproximativ 6 minute.Reduceți căldura la minim. Se amestecă amestecul de ouă. Lingura dollops de ricottaevenly peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
OuăOuă
5
Gatiti pana cand frittata incepe sa se intareasca, aproximativ 2 minute.
6
Se introduce la cuptor; coaceți până se fixează, 7-9 minute. Glisați frittata pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Cutinto pene; se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista