Frittata de cartofi, ouă și cârnați

Frittata de cartofi, ouă și cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cartofi, ouă și cârnați Frittatan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 220 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, frunze de busuioc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frittata de cartofi, cârnați și Kale, Bacon Cartofi Cârnați Frittata, și Cârnați de pui, cartofi și ceapă roșie Frittata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți ouăle și laptele cu furculița sau cu sârmă până se omogenizează bine; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Înveliți tigaia antiaderentă de 10 inci cu ulei; se încălzește la foc mediu. Gătiti cartofii și legăturile de mic dejun în ulei 6 până la 8 minute, amestecând ocazional, până când cartofii se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă amestecul de ouă peste amestecul de cartofi. Gatiti neacoperit la foc mediu-mic aproximativ 5 minute; pe măsură ce amestecul începe să se fixeze pe fund și lateral, ridicați ușor porțiile gătite cu spatula, astfel încât porțiunea subțire, nefiertă să poată curge până la fund. Gatiti pana cand ouale sunt ingrosate, dar inca umede; evitați amestecarea constantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
4
Se presară sare, busuioc, oregano, roșii și brânză. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți aproximativ 5 minute sau până când centrul este setat și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
SareSare
5
Se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista