Fursecuri Cu Zahăr Crocant Cu Nuci

Fursecuri Cu Zahăr Crocant Cu Nuci
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, cookie-urile cu zahăr crocant cu nuci ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 13 cenți pe porție, primești un desert care servește 60. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 109 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Allrecetes necesită bicarbonat de sodiu, unt, zahăr și ulei vegetal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, care nu este atât de minunat. Rețete similare includ Biscuiți Crocanți Cu Zahăr, Chipsuri De Zahăr Cu Nuci, și Batoane Crocante De Orez Cu Ciocolată Dublă Cu Nuci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor foile de prăjituri. Se amestecă împreună făina, bicarbonatul de sodiu, crema de tartru și sarea; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Cookie-uriCookie-uri
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până se omogenizează. Bateți ouăle, uleiul vegetal și vanilia. Se amestecă treptat amestecul de făină până se omogenizează. Se amestecă nucile. Puneți aluatul cu lingurițe rotunjite pe foile de biscuiți pregătite. Aplatizați fursecurile cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Cookie-uriCookie-uri
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 12 minute sau până când marginile încep să se rumenească. Se răcește pe foi de copt timp de un minut înainte de a se transfera pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjiturile cu zahăr. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado
Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado
O Cava premium elegantă care oferă arome și arome de citrice strălucitoare, împreună cu bule delicate, fine, care sunt semnul distinctiv al unui vin superb spumant.Împerecheri alimentare: acest Naveran Brut Rosado se va împerechea cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (carne de porc și pui) și chiar carne roșie bogat aromată. Această Cava este excelentă pentru a savura singură, în special pentru recepții și alte evenimente "în picioare".
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista