Frittata cu verdeață de muștar, Pancetta și cartofi

Frittata cu verdeață de muștar, Pancetta și cartofi
Frittata cu verdeață de muștar, Pancettan și cartofi ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați verdeață de muștar pentru copii, brânză fontina, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pancetta Și Frittata Verde, Verdețuri de muștar sotate cu Pancetta, și Verdeață De Muștar Fiert Cu Pancettan Și Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați discurile subțiri de la cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie din fontă de 10 inci setată la foc mediu. În uleiul cald adăugați pancetta. Odată ce a făcut niște grăsimi, dar înainte de a deveni prea maro, aruncați 1 eșalotă feliată și 2 sau 3 cepe verzi tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați verdele în tigaie. Când acestea se înmoaie unele, amestecați-le în amestecul de pancetta și ceapă. Apoi adăugați ușor cartofii într-un singur strat care se suprapun unul pe celălalt într-un model frumos în jurul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
VerziiVerzii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Acoperiți tigaia (am folosit o farfurie rezistentă la căldură) și reduceți focul la minim și până când cartofii abia sunt fierți. Don nu-i lăsa să devină moale. Îmi place să le păstrez în forma lor rotundă perfectă. Este mai frumos în acest fel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Între timp, bateți ușor 6 ouă cu aproximativ o linguriță de frunze proaspete de cimbru și puțină sare și piper. Apoi turnați ouăle peste amestecul de cartofi. Asigurați-vă că cartofii nu sunt deranjați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Aduceți căldura înapoi la mediu și a început să gătească ouăle. Folosiți un cuțit pentru a trece constant prin partea gătită a ouălor, lăsând o parte din partea curgătoare să intre în contact cu tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Odată ce ouăle s-au gelificat puțin, presărați brânza fontina rasă deasupra ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Puneți întreaga tigaie într-un cuptor de 450 de grade până când blatul începe să se rumenească și ouăle sunt complet fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista