Frittata cu verdeață de muștar, Pancetta și cartofi

Frittata cu verdeață de muștar, Pancettan și cartofi ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați verdeață de muștar pentru copii, brânză fontina, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pancetta Și Frittata Verde, Verdețuri de muștar sotate cu Pancetta, și Verdeață De Muștar Fiert Cu Pancettan Și Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați discurile subțiri de la cartofi.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie din fontă de 10 inci setată la foc mediu. În uleiul cald adăugați pancetta. Odată ce a făcut niște grăsimi, dar înainte de a deveni prea maro, aruncați 1 eșalotă feliată și 2 sau 3 cepe verzi tocate.
Adăugați verdele în tigaie. Când acestea se înmoaie unele, amestecați-le în amestecul de pancetta și ceapă. Apoi adăugați ușor cartofii într-un singur strat care se suprapun unul pe celălalt într-un model frumos în jurul tigaiei.
Acoperiți tigaia (am folosit o farfurie rezistentă la căldură) și reduceți focul la minim și până când cartofii abia sunt fierți. Don nu-i lăsa să devină moale. Îmi place să le păstrez în forma lor rotundă perfectă. Este mai frumos în acest fel.
Între timp, bateți ușor 6 ouă cu aproximativ o linguriță de frunze proaspete de cimbru și puțină sare și piper. Apoi turnați ouăle peste amestecul de cartofi. Asigurați-vă că cartofii nu sunt deranjați.
Aduceți căldura înapoi la mediu și a început să gătească ouăle. Folosiți un cuțit pentru a trece constant prin partea gătită a ouălor, lăsând o parte din partea curgătoare să intre în contact cu tigaia.
Odată ce ouăle s-au gelificat puțin, presărați brânza fontina rasă deasupra ouălor.
Puneți întreaga tigaie într-un cuptor de 450 de grade până când blatul începe să se rumenească și ouăle sunt complet fierte.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.