Frittata cu spanac, cartofi și praz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Frittata cu spanac, cartofi și praz. O porție conține 175 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, praz, pesmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Piure De Cartofi Cu Praz Și Spanac, Frittata cu cartofi, ardei roșii și spanac, și Îmi place acea Frittata Spaniolă fumurie cu spanac și cartofi roșii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați praz; saut 4 minute.
Adăugați spanac; saut 2 minute sau până când spanacul se ofilește.
Puneți amestecul într-o strecurătoare, apăsând până abia umed.
Combinați laptele, busuiocul, sarea, piperul, ouăle și albușurile; se amestecă bine cu un bici.
Adăugați amestecul de praz și cartofi.
Se toarnă într-un vas de copt rotund din ceramică de 10 inci sau o farfurie de plăcintă acoperită cu spray de gătit.
Se presară pesmet și se acoperă cu brânză.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când centrul este setat.
Se fierbe frittata 4 minute sau până se rumenesc.