Friptură și brânză Hoagies necesită aproximativ 16 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 701 calorii, 53G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Dacă aveți brânză Monterey jack, fulgi de piper, muștar brun picant și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Asigurați-înainte de masă 3 Minute friptură Hoagies cu sos de friptură de casă, Ciuperci Friptură Hoagies, și Hoagies Cu Friptură Cubată.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți un grătar în aer liber sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Condimentează friptura cu sare și piper, după gust. Gratiți carnea până când este medie-rară, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Într-un castron mare, amestecați împreună sosul Worcestershire, sosul de soia, muștarul, rozmarinul și fulgii de ardei roșu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Gât De Pui
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Scoateți friptura de pe grătar pe o tăietură, acoperiți-o cu folie și lăsați-o să se odihnească timp de 5 minute. Feliați friptura subțire și aruncați feliile în amestecul de sos Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Întindeți rulourile deschise și aranjați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam
La 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Presărați fiecare rulou cu o 1/4 cană de brânză și puneți-le sub broiler până când brânza se topește și clocotește, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru Servire
La 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
8
Într-un castron mic, amestecați maioneza și sosul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Întindeți maioneza pe fundul fiecărei role. Puneți un sfert din carnea de vită în fiecare dintre rulouri. (Rezervați 4 bucăți de carne de vită pentru rețeta rotundă 2 roșii umplute cu cuscus). Se acoperă cu blaturile ruloului, se taie pe jumătate și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Felii Subțiri De Salam
La 8 Prune
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca podgoriile de proveniență Napa Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.