Friptură ușoară de fier plat în sos de vin

Friptura ușoară de fier plat în sos de vin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 8.2 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 1243 calorii, 68G de proteine, și 93G de grăsime fiecare. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână piper de cayenne, ulei de măsline, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Friptură de fier plat cu sos de vin roșu, Friptură de fier plat cu sos Chimichurri, și Friptură de fier plat cu sos Cabernet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați fripturile să ajungă la temperatura camerei.
Amestecați împreună 2 linguri de ulei de măsline, piper cayenne, piper negru, boia măcinată, sare, pudră de muștar și praf de usturoi într-un bol mic pentru a face o pastă.
Prăjiți fripturile peste tot cu o furculiță și frecați-le bine cu pasta de frecare cu condimente, lucrând freca în carne.
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mare și adăugați restul de 3 linguri de ulei de măsline.
Încălziți uleiul până când începe să fumeze și căutați rapid fripturile până când exteriorul s-a rumenit, dar centrul este încă roșu sânge și doar încălzit, 2-3 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 115 grade F (46 grade C).
Scoateți fripturile din tigaie cu clești.
Turnați vinul roșu uscat în tigaie și aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Amestecați ciupercile portobello feliate și gătiți și amestecați până când ciupercile sunt fierte și și-au eliberat lichidul, aproximativ 5 minute.
Întoarceți fripturile în tigaie deasupra sosului de ciuperci-vin. Reduceți căldura la minim și gătiți până când sosul se reduce și se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Îndepărtați fripturile pe platoul de servire și turnați sosul de ciuperci peste fripturi pentru a servi.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![La Jota Howell Muntele Merlot]()
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.