Friptură tocită cu fasole verde, măsline negre și lămâie
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura cuier tocită cu fasole verde, măsline negre și lămâie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 6,52 USD pe porție. O porție conține 994 calorii, 48G de proteine, și 81g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, sare kosher, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 71%. Încercați Sos de friptură ușor cu friptură cu umeraș, Fasole Verde, Roșii Și Măsline Negre, și Ton ars cu fasole verde, lămâie și Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un borcan sau castron mic cu un capac montat, combinați muștarul Dijon, oțetul de sherry și uleiul de măsline cu căței de usturoi.
Adăugați un vârf de sare. Acoperiți și agitați puternic pentru a amesteca. Gust pentru condimente. Pune deoparte.
Umpleți un bol mediu pe jumătate cu cuburi de gheață și adăugați puțină apă rece.
Așezați o strecurătoare în interiorul băii de gheață. Strecurătoare vă va ține de la a avea pentru a alege fasole verde din printre cuburi de gheata. Aduceți un vas mediu de apă la fierbere.
Adăugați sare până când apa are gust de apă de mare.
Adăugați un vârf generos de zahăr.
Adăugați toate, cu excepția câtorva fasole verde și gătiți timp de 2 minute.
Scoateți-le din apă cu o strecurătoare și transferați-le în strecurătoare în interiorul băii de gheață. Lăsați-i să stea în apă cu gheață pentru câteva minute pentru a se asigura că s-au răcit bine. Aruncați apa de albire.
Scoateți fasolea din Baia de gheață și întindeți-le pe un prosop de bucătărie pe o suprafață plană. Folosiți un alt prosop de bucătărie pentru a le usca ușor. Acest pas va împiedica apa să dilueze aroma fasolei și a vinetei.
Se transferă într-un castron mediu și se condimentează cu sare. Se amestecă pentru a se amesteca.
Scoateți căței de usturoi din vinetă și aruncați cu fasolea, frunzele de busuioc și măslinele.
Tăiați fasolea crudă rezervată în bucăți de 1 inch și aruncați cu celelalte fasole.
Încălziți o tigaie mare din fontă.
Adăugați uleiul. Când începe să fumeze ușor, presărați friptura cu sare și folosiți o pereche de clești metalici pentru a așeza cu grijă friptura în uleiul încins. Gatiti la foc mare 3-4 minute pe fiecare parte. Număr 8 până la 10 minute pentru mediu-rare, în funcție de grosime. Dacă vă place friptura puțin mai gătită, lăsați-o în tigaie câteva minute mai mult pe fiecare parte.
Scoateți friptura și lăsați-o să se odihnească pe o suprafață plană, 10 minute. Feliați friptura și aranjați pe un platou cu amestecul de fasole verde.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.