Friptură tocită cu fasole verde, măsline negre și lămâie

Friptură tocită cu fasole verde, măsline negre și lămâie
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura cuier tocită cu fasole verde, măsline negre și lămâie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 6,52 USD pe porție. O porție conține 994 calorii, 48G de proteine, și 81g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, sare kosher, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 71%. Încercați Sos de friptură ușor cu friptură cu umeraș, Fasole Verde, Roșii Și Măsline Negre, și Ton ars cu fasole verde, lămâie și Wasabi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un borcan sau castron mic cu un capac montat, combinați muștarul Dijon, oțetul de sherry și uleiul de măsline cu căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați un vârf de sare. Acoperiți și agitați puternic pentru a amesteca. Gust pentru condimente. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Umpleți un bol mediu pe jumătate cu cuburi de gheață și adăugați puțină apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Așezați o strecurătoare în interiorul băii de gheață. Strecurătoare vă va ține de la a avea pentru a alege fasole verde din printre cuburi de gheata. Aduceți un vas mediu de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Vermut StropitorVermut Stropitor
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați sare până când apa are gust de apă de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați un vârf generos de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
7
Adăugați toate, cu excepția câtorva fasole verde și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Scoateți-le din apă cu o strecurătoare și transferați-le în strecurătoare în interiorul băii de gheață. Lăsați-i să stea în apă cu gheață pentru câteva minute pentru a se asigura că s-au răcit bine. Aruncați apa de albire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Scoateți fasolea din Baia de gheață și întindeți-le pe un prosop de bucătărie pe o suprafață plană. Folosiți un alt prosop de bucătărie pentru a le usca ușor. Acest pas va împiedica apa să dilueze aroma fasolei și a vinetei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Ardei ArbolArdei Arbol
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
10
Se transferă într-un castron mediu și se condimentează cu sare. Se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Scoateți căței de usturoi din vinetă și aruncați cu fasolea, frunzele de busuioc și măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
12
Tăiați fasolea crudă rezervată în bucăți de 1 inch și aruncați cu celelalte fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
13
Încălziți o tigaie mare din fontă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Adăugați uleiul. Când începe să fumeze ușor, presărați friptura cu sare și folosiți o pereche de clești metalici pentru a așeza cu grijă friptura în uleiul încins. Gatiti la foc mare 3-4 minute pe fiecare parte. Număr 8 până la 10 minute pentru mediu-rare, în funcție de grosime. Dacă vă place friptura puțin mai gătită, lăsați-o în tigaie câteva minute mai mult pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Scoateți friptura și lăsați-o să se odihnească pe o suprafață plană, 10 minute. Feliați friptura și aranjați pe un platou cu amestecul de fasole verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista