Friptură tocită cu fasole verde, măsline negre și lămâie
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura cuier tocită cu fasole verde, măsline negre și lămâie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 6,52 USD pe porție. O porție conține 994 calorii, 48G de proteine, și 81g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, sare kosher, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 71%. Încercați Sos de friptură ușor cu friptură cu umeraș, Fasole Verde, Roșii Și Măsline Negre, și Ton ars cu fasole verde, lămâie și Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un borcan sau castron mic cu un capac montat, combinați muștarul Dijon, oțetul de sherry și uleiul de măsline cu căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
Pulpă De Miel, Cu Os
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați un vârf de sare. Acoperiți și agitați puternic pentru a amesteca. Gust pentru condimente. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Umpleți un bol mediu pe jumătate cu cuburi de gheață și adăugați puțină apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De Viață
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați o strecurătoare în interiorul băii de gheață. Strecurătoare vă va ține de la a avea pentru a alege fasole verde din printre cuburi de gheata. Aduceți un vas mediu de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați sare până când apa are gust de apă de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Adăugați un vârf generos de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Adăugați toate, cu excepția câtorva fasole verde și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
8
Scoateți-le din apă cu o strecurătoare și transferați-le în strecurătoare în interiorul băii de gheață. Lăsați-i să stea în apă cu gheață pentru câteva minute pentru a se asigura că s-au răcit bine. Aruncați apa de albire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Scoateți fasolea din Baia de gheață și întindeți-le pe un prosop de bucătărie pe o suprafață plană. Folosiți un alt prosop de bucătărie pentru a le usca ușor. Acest pas va împiedica apa să dilueze aroma fasolei și a vinetei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Kilograme De Mure (aproximativ
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
10
Se transferă într-un castron mediu și se condimentează cu sare. Se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
11
Scoateți căței de usturoi din vinetă și aruncați cu fasolea, frunzele de busuioc și măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Aluat De Pâine De Porumb
Cutie De Fasole Verde, Scursă
12
Tăiați fasolea crudă rezervată în bucăți de 1 inch și aruncați cu celelalte fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
13
Încălziți o tigaie mare din fontă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Adăugați uleiul. Când începe să fumeze ușor, presărați friptura cu sare și folosiți o pereche de clești metalici pentru a așeza cu grijă friptura în uleiul încins. Gatiti la foc mare 3-4 minute pe fiecare parte. Număr 8 până la 10 minute pentru mediu-rare, în funcție de grosime. Dacă vă place friptura puțin mai gătită, lăsați-o în tigaie câteva minute mai mult pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Scoateți friptura și lăsați-o să se odihnească pe o suprafață plană, 10 minute. Feliați friptura și aranjați pe un platou cu amestecul de fasole verde.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.