Friptură rotundă în stil bavarez cu aragaz lent, cu ceapă roșie și tăiței

Friptură rotundă în stil bavarez cu aragaz lent, cu ceapă roșie și tăiței
Friptura rotundă în stil bavarez cu aragaz lent, cu ceapă roșie și tăiței, ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 8 porții cu 540 calorii, 37g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tăiței largi de ou, ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Încercați Friptură rotundă în stil bavarez cu aragaz lent, cu ceapă roșie și tăiței, Carne de vită și varză murată în stil bavarez cu aragaz lent, și Friptură Rotundă Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa în aragazul lent de 4 până la 5 litri.Se acoperă cu zahăr brun, oțet, sare și bază de vită.Se acoperă cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Carne De VităCarne De Vită
OțetOțet
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Presară făină peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De VităCarne De Vită
3
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore.
4
Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, gătiți și scurgeți tăiței conform indicațiilorpachet. Pentru a servi, turnați ceapa și bulionul peste carne de vită și tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
CeapăCeapă
BulionBulion
Carne De VităCarne De Vită

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista