Friptură la grătar și ouă stil argentinian
Friptură la grătar și ouă stil argentinian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 1590 calorii, 61G de proteine, și 134g de grăsime. Pentru $ 8.12 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 9 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare și piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Friptură la grătar și ouă stil argentinian, Friptură Argentiniană La Grătar, și Friptură De Flanc Umplută Argentiniană.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați pătrunjelul, oregano, cilantro și usturoiul într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă grosier.
Adăugați ardeiul, oțetul, uleiul și sarea și piperul, după gust și procesați până la neted.
Răzuiți într-un castron și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire.
Sosul poate fi făcut cu 8 ore în avans bine acoperit și refrigerat. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Încălziți grătarul la înălțime.
Ungeți friptura și cârnații cu ulei și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați friptura până se rumenesc și ușor carbonizate pe ambele părți și fierte până la o coacere medie-rară, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Grătați cârnații până se rumenesc pe ambele părți și tocmai gătiți, totuși, aproximativ 15 minute.
Scoateți friptura și cârnații de pe grătar pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute. Slice și rezervă.
Încălziți o tigaie mare din fontă deasupra grătarului. Odată ce tigaia este fierbinte, adăugați untul și ouăle și fie prăjiți, fie amestecați.
Scoateți ouăle într-un platou de servire și acoperiți cu chimichurri și cârnați feliați. Aranjați friptura în jurul ouălor și serviți cu pâine prăjită cu usturoi.
Încălziți grătarul la înălțime. Prăjiți pâinea pe ambele părți până se rumenesc ușor, aproximativ 20 de secunde pe fiecare parte.
Scoateți din grătar, frecați cu partea tăiată de usturoi și stropiți cu ulei de măsline.