Friptură la grătar și ouă stil argentinian

Friptură la grătar și ouă stil argentinian
Friptură la grătar și ouă stil argentinian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 1590 calorii, 61G de proteine, și 134g de grăsime. Pentru $ 8.12 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 9 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare și piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Friptură la grătar și ouă stil argentinian, Friptură Argentiniană La Grătar, și Friptură De Flanc Umplută Argentiniană.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați pătrunjelul, oregano, cilantro și usturoiul într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați ardeiul, oțetul, uleiul și sarea și piperul, după gust și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Răzuiți într-un castron și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Sosul poate fi făcut cu 8 ore în avans bine acoperit și refrigerat. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1
Încălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Ungeți friptura și cârnații cu ulei și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați friptura până se rumenesc și ușor carbonizate pe ambele părți și fierte până la o coacere medie-rară, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Grătați cârnații până se rumenesc pe ambele părți și tocmai gătiți, totuși, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți friptura și cârnații de pe grătar pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute. Slice și rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Încălziți o tigaie mare din fontă deasupra grătarului. Odată ce tigaia este fierbinte, adăugați untul și ouăle și fie prăjiți, fie amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți ouăle într-un platou de servire și acoperiți cu chimichurri și cârnați feliați. Aranjați friptura în jurul ouălor și serviți cu pâine prăjită cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Încălziți grătarul la înălțime. Prăjiți pâinea pe ambele părți până se rumenesc ușor, aproximativ 20 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Scoateți din grătar, frecați cu partea tăiată de usturoi și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Revista