Friptură La Grătar Cu Tapenade

Friptura la gratar cu Tapenade este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 491 calorii. Pentru $ 6.32 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți rozmarin, fulgi de piper, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Friptură de mușchi la grătar cu tapenadă de sparanghel, Fusta Steak cu Tapenade verde de măsline, și Friptură Bloody Mary cu țelină + tapenadă de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar. Pulsează măslinele, șalotul, usturoiul, rozmarinul, fulgii de ardei roșu, 2 linguri ulei de măsline și sucul de 1/2 lămâie într-un robot de bucătărie; condimentează cu sare și piper.
Străpungeți friptura peste tot cu o furculiță și condimentați cu sare și piper. Frecați 1 lingură de amestec de măsline peste toată friptura, apoi lăsați-o deoparte, aproximativ 10 minute. Între timp, aruncați amestecul de măsline rămas cu roșiile, pătrunjelul, restul de 2 linguri de ulei de măsline și sucul din restul de 1/2 lămâie într-un bol mic.
Grătați friptura până se rumenesc pe o parte, aproximativ 7 minute. Flip și se fierbe aproximativ 7 minute mai mult pentru mediu rare.
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute.
Tăiați în jumătate; rezervați o jumătate pentru sandvișurile cu friptură (în dreapta). Feliați subțire friptura rămasă împotriva bobului și acoperiți cu tapenada de roșii de măsline.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.