Friptură Gaucho cu Chimichurri cu patru ierburi

Rețeta de friptură Gaucho cu Chimichurri cu patru plante este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 239 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptură de fustă, marinată, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până tequila ai putea urma acest curs principal cu Tequila-Cookie-Uri De Zahăr De Var ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură Gaucho cu Chimichurri cu 4 Plante, Fripturi Gaucho cu vinetă Chimichurri, și Bistec Argentino al Chimichurri (friptură cu sos Chimichurri).
Instrucțiuni
Acasă: Învârtiți usturoi, coriandru, ulei, tequila, sucuri de lămâie și lime, sare și piper într-un blender sau robot de bucătărie.
Transferați într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Când este gata să marineze friptura (cu cel puțin 1 și până la 24 de ore înainte de gătit), adăugați friptura în pungă, agitați pentru a acoperi cu marinată, resigilați și răciți.
La camping: pregătiți un grătar cu gaz sau cărbune pentru căldură mare (450 până la 550; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 4 secunde). Friptura la grătar la foc direct (acoperiți dacă folosiți gaz), aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Lăsați să stea 10 minute, apoi tăiați bobul în 1/2-in.- felii groase.
Se servește cu Chimichurri cu patru plante.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.