Friptură flanc cu sos BBQ Balsamic ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,86 USD pe porție. Acest curs principal are 1161 calorii, 64G de proteine, și 51G de grăsime per portie. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Cap la magazin și ridica miere, brânză monterey jack, sare și piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Flanc Cu Sos Balsamic De Grătar, Friptură de flanc cu sos Balsamic de roșii, și Friptură De Flanc Balsamic De Soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți oțetul balsamic într-o cratiță mică la foc mediu. Se aduce la foc mic și se gătește până se reduce la 1 cană. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare într-o cratiță medie cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați ceapa și gătiți până la moale, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Adăugați ketchup - ul și apa și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Apă
7
Se adaugă oțetul redus și ingredientele rămase și se fierbe până se îngroașă, amestecând ocazional, timp de 10 minute. Puree cu un blender de imersie până se omogenizează și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
8
Se toarnă într-un castron și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Sosul se va păstra timp de 1 săptămână în frigider depozitat într-un recipient bine închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Încălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Ungeți friptura de flanc cu restul de 2 linguri de ulei și condimentați liberal cu sare și piper. Grătați până se rumenesc pe partea 1, aproximativ 4 minute, întoarceți și grătați până când cealaltă parte este maro aurie, aproximativ 4 minute. Deplasați-vă într-o parte mai rece a grătarului, departe de căldura directă. Ungeți cu sosul și întoarceți-l de mai multe ori până când este gătit până la o coacere medie-rară, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Friptură De Flanc
Sos
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
Scoateți de pe grătar la o placă de tăiere și cort liber cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Folie De Aluminiu
12
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a tăia bobul în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
13
Puneți pâinea pe grătar, periați ambele părți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați pâinea apoi scoateți-o de pe grătar. Sus cu movile de brânză Monterey Jack rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Movile Bar
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
14
Puneți feliile de pâine pe o bucată de folie de aluminiu și reveniți la grătar pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
15
Transferați pe un platou de servire.
16
Aranjați feliile de friptură de flanc pe pâine și garnisiți cu scallions feliate înainte de servire.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Maddalena Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.