Friptură flanc cu sos BBQ Balsamic

Friptură flanc cu sos BBQ Balsamic
Friptură flanc cu sos BBQ Balsamic ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,86 USD pe porție. Acest curs principal are 1161 calorii, 64G de proteine, și 51G de grăsime per portie. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Cap la magazin și ridica miere, brânză monterey jack, sare și piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Flanc Cu Sos Balsamic De Grătar, Friptură de flanc cu sos Balsamic de roșii, și Friptură De Flanc Balsamic De Soia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți oțetul balsamic într-o cratiță mică la foc mediu. Se aduce la foc mic și se gătește până se reduce la 1 cană. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare într-o cratiță medie cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați ceapa și gătiți până la moale, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
6
Adăugați ketchup - ul și apa și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
ApăApă
7
Se adaugă oțetul redus și ingredientele rămase și se fierbe până se îngroașă, amestecând ocazional, timp de 10 minute. Puree cu un blender de imersie până se omogenizează și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
8
Se toarnă într-un castron și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Sosul se va păstra timp de 1 săptămână în frigider depozitat într-un recipient bine închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Încălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Ungeți friptura de flanc cu restul de 2 linguri de ulei și condimentați liberal cu sare și piper. Grătați până se rumenesc pe partea 1, aproximativ 4 minute, întoarceți și grătați până când cealaltă parte este maro aurie, aproximativ 4 minute. Deplasați-vă într-o parte mai rece a grătarului, departe de căldura directă. Ungeți cu sosul și întoarceți-l de mai multe ori până când este gătit până la o coacere medie-rară, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Friptură De FlancFriptură De Flanc
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Scoateți de pe grătar la o placă de tăiere și cort liber cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a tăia bobul în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
13
Puneți pâinea pe grătar, periați ambele părți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați pâinea apoi scoateți-o de pe grătar. Sus cu movile de brânză Monterey Jack rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Movile BarMovile Bar
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
14
Puneți feliile de pâine pe o bucată de folie de aluminiu și reveniți la grătar pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
15
Transferați pe un platou de servire.
16
Aranjați feliile de friptură de flanc pe pâine și garnisiți cu scallions feliate înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Ceapa VerdeCeapa Verde
PâinePâine

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Maddalena Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista