Friptură De Șuncă Glazurată Cu Arțar

Friptură De Șuncă Glazurată Cu Arțar
Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 126 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, muștar dijon, friptură de șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc cu arțar și soia, Friptură de șuncă glazurată cu piersică, arțar și Bourbon, și Friptură de flanc glazurată cu arțar cu andive prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul și setați raftul la aproximativ 3 inci de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Tăiați friptura de șuncă în 4 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De șuncăFriptură De șuncă
3
Se amestecă siropul, muștarul și oțetul într-un castron mic pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OțetOțet
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Periați o parte a fripturii de șuncă cu amestec de sirop și așezați-o pe o tigaie căptușită cu folie. Se fierbe până când glazura este doar pătată cu pete maronii aurii și clocotind ușor, 5 până la 7 minute. Întoarceți și periați cu generozitate cealaltă parte a șuncii cu amestec de sirop. Se fierbe până când glazura este spumoasă și pătată cu pete maronii aurii, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De șuncăFriptură De șuncă
SiropSirop
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista