Friptură de șuncă acrișoară

Friptura de șuncă acrișoară este un fel principal pentru 8 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 208 calorii . Pentru 2,09 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților . Vă este oferită de Taste of Home. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . Mergeți la magazin și cumpărați friptură de șuncă, miere, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor la cupă de 56% , ceea ce este bine. Rețete similare sunt burgerii asiatici de somon cu sos acrișor de ghimbir și lime, salata picantă de porumb și salata acrișoară de porumb și supa mexicană acrișoară și sărată .
Instrucțiuni
Într-un bol mic, combinați muștarul, mierea și coaja de portocală.
Ungeți șunca pe o parte. Frigeți-o la foc mediu, fără capac, timp de 7 minute. Întoarceți-o; ungeți-o cu amestecul de muștar. Gătiți până când este bine glazurată și încălzită, aproximativ 7 minute.